splitski glazbenik

Danas ima tri kćeri, a nekad je bio nestašan: 'Dok sam bio slobodan, galebario sam'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Splitska klapa Rišpet objavila je novi singl, nešto drugačijeg zvuka. Gost u spotu bio im je i slavni sugrađanin.

Splitska klapa Rišpet objavila je singl 'Samo njoj ću pivat'. Pjesma nekarakterističnog zvuka za klapu pripada žanru kojeg nazivaju 'dalmatinskim reggaeom'.

Pogledaj i ovo Klapa Rišpet - 6 neispunjena želja Ususret velikom koncertu Rišpetovci otkrili za kojim duetom najviše žale: ''Rekao je 'alo, pošalji pisme, vidit ću šta ćemo napraviti''

'Pjesma je neuobičajena za klapski žanr, ali to smo i željeli. Ideja je bila napraviti veselu zafrkanciju, koja će ljudima vratiti osmijeh na lica i natjerati ih da zaplešu te zapjevaju s nama. Poseban gušt nam je specijalni gost u spotu, naš dragi prijatelj Jole, koji glumi američkog turista', izjavio je skladatelj i osnivač klape, Pero Kozomara.

Kralj fešte ima svoja pravila: 'Nikad ne pijem kad pjevam!'

Povodom svoje uloge u spotu, Jole nam je dao i kratak intervju. 'Previše sam se uživio u ulogu američkog turista. Bilo nam je jako zabavno, no šteta što nismo snimali u Americi', rekao je Jole. 'Dok sam bio mlađi i slboodan, galebario sam', dodao je Jole. Dani galebarenja su iza njega, pa su mu, kako kaže, centar svijeta supruga Ana i njihove tri kćerkice.

'Znate kako je, četiri žene, a ja muški. Uživam u svakom danu provedenom s njima. Sve bi bilo nezamislivo bez moje Ane. Znate kako se kaže - žena drži tri kantuna kuće', komentirao je glazbenik suživot sa svojim kćerkicama i suprugom. Osim privatno, ide njemu i poslovno pa je svoj angažman za Novu godinu već dogovorio. Ovog puta nastupit će u Mostaru, a otkriva, obožava pjevati na Staru godinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene