Posebna glumica u spotu

Jole ima novi hit: Pjesma pod nazivom "Godišnjica" oda je jedine ljubavi

Jole (Foto: Promo) Jole (Foto: Promo) Promo 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jole (Foto: Promo) Ana Čagalj (Foto: Promo) +0 Ana Čagalj (Foto: Promo) Galerija

Jole je predstavio novu pjesmu, u čijem se spotu prvi put pojavljuje njegova supruga Ana, koja se i više nego odlično snašla u glavnoj ulozi.

Jedan od najpoznatijih glazbenika, Joško Čagalj – Jole, osim što uveseljava sve oko sebe gdje god se pojavi, prvenstveno je obiteljski čovjek koja najviše od svega voli svoju obitelj, suprugu i djecu.

Pogledaj i ovo Ana Čagalj - 2 "Lete mi četrdesete" Ana Čagalj proslavila rođendan u haljini dekolteom za koji treba hrabrosti, njezin Jole uputio joj je dirljivu čestitku!

Nakon više nego uspješnog i rasprodanog koncerta u Ciboni, povodom 20. godišnjice karijere, Jole je itekako spreman za 2019. godinu i sve što ona nosi. Nova pjesma tek je uvod u novu godinu, u kojoj će i sam pjevač, po običaju, predano raditi i uveseljavati svoju publiku svakim svojim nastupom i pjesmom.

Novi hit pod nazivom "Godišnjica“ pjesma je koja na simpatičan i šaljiv način govori o godišnjici braka supružnika Čagalj. U spotu se prvi put pojavljuje njegova supruga Ana, koja se odlično snašla u ulozi glumice.

Radnja je razigrana i u cijeloj pjesmi prikazuju se supružnici u obvezama koje ih prate u tom posebnom danu.

"Htjeli smo da sve bude simpatično i iskreno, baš onako, kakvi mi i jesmo. Želja nam je bila prikazati stvarnu situaciju do koje nekad lako dođe u bračnom životu, bez glume i glumaca, ona i ja, jer tako i jest. Živimo ubrzano, ali uvijek nađemo vrijeme za sebe, koliko god je nekada teško. Na kraju svake balade mene moja ljubav čeka, a realno samo me ona i zanima“, dodaje Jole.

Bračni par Tonči i Vjekoslava Huljić zaslužan je za glazbu i tekst pjesme koja je vesela i ima iznimno plesni ritam. Redatelj spota je Vojan Koceić, koji je na maštovit način pretočio stihove pjesme u kadrove.

"Neke od kadrova iz spota snimali smo u našem domu, tako da sam bila na svom terenu", našalila se Ana i nastavila: “Najbitnija je uzajamna podrška, povjerenje i ljubav, koje nas dvoje imamo, gradimo i bez kojih ionako ni cvijeće ni svijeće ništa ne znače.“

U najnovijoj pjesmi mogu se pronaći mnogi parovi baš zato što ona iskreno govori o odnosu između dvoje ljudi koji žive ubrzan zajednički život, ali se na kraju uvijek vraćaju jedno drugome jer je iskrena ljubav ono što ih spaja.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr) Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr) Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr) Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr) +10 Ivona Periša (FOTO: Dnevnik.hr) Celebrity Znate li gdje je nestala lijepa voditeljica Ivona? Pronašli smo je unatoč tome što je pobjegla od svjetla reflektora

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lady Gaga (Foto: Getty Images) Lady Gaga (Foto: Getty Images) Lady Gaga (Foto: Getty Images) Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Getty Images) +2 Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Getty Images) Celebrity Osvojila dvije nagrade pa zbog loše vijesti požurila kući u suzama: Lady Gagi slomljeno srce

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Asli Enver, Ivana Nanut (FOTO: PR) Asli Enver (Foto: Instagram) Asli Enver (Foto: Instagram) Asli Enver (Foto: Instagram) +2 Asli Enver (Foto: Instagram) inMagazin Borba s disleksijom nije ju spriječila da ostvari snove: Zaludila je Hrvate, ali ovo možda niste znali

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene