Jole je predstavio novu pjesmu, u čijem se spotu prvi put pojavljuje njegova supruga Ana, koja se i više nego odlično snašla u glavnoj ulozi.

Galerija


Jedan od najpoznatijih glazbenika, Joško Čagalj – Jole, osim što uveseljava sve oko sebe gdje god se pojavi, prvenstveno je obiteljski čovjek koja najviše od svega voli svoju obitelj, suprugu i djecu.

Vezani članci Jole i Ana Čagalj (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL) Ponosni tata Jole s velikim buketom cvijeća stigao po sina i suprugu Anu u rodilište Jole i supruga Ana (Foto: Instagram) Kakva će to biti fešta: Omiljenom domaćem paru nakon tri kćeri stigao sin

Nakon više nego uspješnog i rasprodanog koncerta u Ciboni, povodom 20. godišnjice karijere, Jole je itekako spreman za 2019. godinu i sve što ona nosi. Nova pjesma tek je uvod u novu godinu, u kojoj će i sam pjevač, po običaju, predano raditi i uveseljavati svoju publiku svakim svojim nastupom i pjesmom.

Novi hit pod nazivom "Godišnjica“ pjesma je koja na simpatičan i šaljiv način govori o godišnjici braka supružnika Čagalj. U spotu se prvi put pojavljuje njegova supruga Ana, koja se odlično snašla u ulozi glumice.

Radnja je razigrana i u cijeloj pjesmi prikazuju se supružnici u obvezama koje ih prate u tom posebnom danu.

"Htjeli smo da sve bude simpatično i iskreno, baš onako, kakvi mi i jesmo. Želja nam je bila prikazati stvarnu situaciju do koje nekad lako dođe u bračnom životu, bez glume i glumaca, ona i ja, jer tako i jest. Živimo ubrzano, ali uvijek nađemo vrijeme za sebe, koliko god je nekada teško. Na kraju svake balade mene moja ljubav čeka, a realno samo me ona i zanima“, dodaje Jole.

Bračni par Tonči i Vjekoslava Huljić zaslužan je za glazbu i tekst pjesme koja je vesela i ima iznimno plesni ritam. Redatelj spota je Vojan Koceić, koji je na maštovit način pretočio stihove pjesme u kadrove.

"Neke od kadrova iz spota snimali smo u našem domu, tako da sam bila na svom terenu", našalila se Ana i nastavila: “Najbitnija je uzajamna podrška, povjerenje i ljubav, koje nas dvoje imamo, gradimo i bez kojih ionako ni cvijeće ni svijeće ništa ne znače.“

U najnovijoj pjesmi mogu se pronaći mnogi parovi baš zato što ona iskreno govori o odnosu između dvoje ljudi koji žive ubrzan zajednički život, ali se na kraju uvijek vraćaju jedno drugome jer je iskrena ljubav ono što ih spaja.

Znate li gdje je nestala lijepa voditeljica Ivona? Pronašli smo je unatoč tome što je pobjegla od svjetla reflektora

Osvojila dvije nagrade pa zbog loše vijesti požurila kući u suzama: Lady Gagi slomljeno srce

Borba s disleksijom nije ju spriječila da ostvari snove: Zaludila je Hrvate, ali ovo možda niste znali