Srce mu je puno!

Jedno od najljepših iskustava u životu: Jole rasplesao obožavatelje u Australiji!

Jole (Foto: Privatni album) Jole (Foto: Privatni album) Privatni album 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jole (Foto: Privatni album) Jole (Foto: Privatni album) Jole (Foto: Privatni album) +0 Jole (Foto: Privatni album) Galerija

Nakon Australije Jole koncertnu turneju nastavlja u Americi, gdje će nastupiti u Los Angelesu, Las Vegasu, Clevelandu i New Yorku.

Koliko publika voli splitskog pjevača Jolu, govori upravo broj obožavatelja koji su prisustvovali njegovim rasprodanim koncertima u Australiji.

Pogledaj i ovo Joško Čagalj Jole duša svake zabave Kad nije na pozornici, Jole je jednostavan obiteljski čovjek: ''Jesam li prije šest dana vadio krumpire, jesam, to meni odmara glavu''

Točnije, Sydney i Melbourne bili su gradovi u kojima je Jole održao nezaboravne koncerte koje će oduševljena publika zauvijek pamtiti. Postoji ta neka tajna veza između Jole i publike u Hrvatskoj, pa tako i između Jole i Hrvata koji žive izvan Lijepe Naše. Sreća i euforija mogu se jasno osjetiti u zraku, upravo u trenutku kada se Jole popne za pozornicu i progovori prve riječi. Zabave i dobre glazbe nije nedostajalo, a pjevač je još uvijek pod snažnim dojmom jer je to za njega bio veoma emotivan trenutak karijere.

Nakon i više nego uspješne koncertne turneje u Australiji Jole i njegov bend lete za Ameriku, gdje će nastupiti u Los Angelesu, Las Vegasu, Clevelandu i New Yorku. Nema sumnje u to da će Jole u Americi napraviti fenomenalne koncerte o kojima će se dugo govoriti i da će to prije svega, biti događaji vrijedni najljepših uspomena. 

''Koncerti u Australiji bili su mi jedno od najljepših iskustava u životu, zahvalan sam publici koja me dočekala i zajedno sa mnom pjevala i veselila se. Pjevao sam na najprestižnijim mjestima gdje je bio rekordan broj ljudi. Srce mi je puno i ne mogu dočekati nastupe u Americi, stvarno jedva čekam'', izjavio je Jole.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🐍🇦🇺 #jole #australia

A post shared by Jole (@joleofficial) on

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hvala, Australija! Bili ste fantasticni! 🇦🇺 #sydney #melbourne #concert #jole

A post shared by Jole (@joleofficial) on

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“...Nije u šoldima sve, pozdrav iz Australije...” 🇦🇺 #jole #australia #sydney #tour

A post shared by Jole (@joleofficial) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene