Jole, Maja Šuput i Minea progovorili su o radnim blagdanima.

Galerija


I dok su blagdani mnogima sinonim za topli dom, obitelj, dobru klopu i odmaranje, nekima su ovo dani kada treba zaraditi svoju plaću.

Vezani članci Maja Šuput Veliki zaokret u karijeri Maje Šuput: Nakon 10 godina pjevačica je ostvarila svoju veliku želju Slika nije dostupna NA STUPU SRAMA Spremačica Maje Šuput bacila bor kroz prozor!

Osim liječnika, policajaca, vozača gradskog prijevoza i brojnih drugih, tu su i glazbenici kojima su ovo dani za podebljati kućni budžet. Mi smo nazvali Maju Šuput i Mineu te popularnog Jolu kako bismo provjerili kako izgledaju ovi dana kada imaju više obaveza.

''Za Božić nastupam u Šibeniku. I jako se veselim što ću opet pjevatI pred šibenskom publikom. Takav je moj posao i tako sam se već godinama navikao! Za božićni ručak sam s obitelji , a navečer idem na koncert. Rijetko sam slobodan za blagdane, a kad ne radim provodim vrijeme s obitelji. To mi je najvažnije. Uvijek su mi koncerti tih dana blizu doma, pogotovo otkad imamo djecu! Zajedno smo cijeli dan, a kad cure idu spavat, ja onda odoh na koncert. Zato što su to obično nastupi u klubovima'', otkrio je Jole koji će zbog blizine gaža ipak uspjeti biti i sa svojim obiteljima.

Za Božić pjevam u Ćilipima na jednoj golemoj fešti i bit će pravi lom, dok sam za novu godinu na jednom privatnom domjenku. Meni je potpuno normalno imati radne blagdane jer cijeli život pjevam blagdanima i vikendima, ali zato mi glazbenici odmaramo ponedjeljkom kada svi moraju na posao. Moram priznati da mi je Badnjak u Zagrebu najdraži. Grad je pun, piju se šampanjci, svi se vole i bez obzira imala gažu ili ne, Badnjak sam uvijek s prijateljima u gradu. Što se tiče obitelji, uvijek se nađe vremena. Svih ja stignem obići, a nekada i putuju sa mnom. Svi su navikli da ja radim što radim pa jednostavno neke stvari nadoknadimo kada se vidimo. Nitko ne pati, uvijek se nađe vremena'', kazala je Maja Šuput.

''Božić mi je najdraži blagdan. Nikada nisam radila za Božić jer ti dani su rezervirani samo za obitelj. Novu godinu slavim privatno. Cijela godina je bila jako jako radna i zato sam odlučila ovu dočekati u užem krugu i sigurna sam da će to biti luda noć. Blagdani su dani za bližnje, a cijelu godinu imaš za posao. Iako su ovih dana cijene bolje pa se lakše zaradi, ja nikada nisam trčala za tim jer mi je obitelj važnija. Cijeli prosinac je pun posla i nemam vremena za predah. Bilo je dočeka nove godine da sam ih radila i to mi nije problem, ali Božić ipak želim biti sa svojima'', priznala je Minea, koja za razliku od brojnih kolega ima mirne blagdane.

Je li ova žena objavila najprovokativniju božićnu fotku? Ona je samo željela počastiti fanove

Jandroković pokazao zgodnu suprugu: On joj je sjedio s desne strane, ali evo tko joj je bio s lijeve

Kako je Plenković usrećio jednu ženu: Poput svjetske zvijezde ispunio božićnu želju jednoj plavuši

Svi su gledali u nju: Najmoćnija hrvatska odvjetnica zablistala u božićnom izdanju