Jole je sa svojom suprugom Anom posjetio romantičnu Veronu. Otišao je na koncert grupe 2Cellos, a nakon toga večerao sa Rozgom i Hauserom.


Poznato je odavno da su Jole i Jelena Rozga kao prst i nokat. Prekaljeni estradnjaci veliki su prijatelji, što je logično jer ih povezuju i rodni grad i karijera. A oboje se vole i dobro zabaviti!

Vezani članci Jelena Rozga (Foto: Instagram) Fotografija Jelene Rozge stara 15 godina: Pokazala grudnjak u prozirnom topu, frizura i šminka bile su drugačije Stela Opančar (Foto: Instagram) Tko je ljepotica koja se pohvalila sunčanjem svoje savršene stražnjice na terasi Hauserove vile?

Otkako je Jelena uplovila u vezu sa Stjepanom Hauserom, uvela ga je u društvo, pa su tako Jole i njegova supruga Ana posjetili Veronu, gdje su uživali u sinoćnjem koncertu 2Cellosa, a potom i u druženju sa slavnim prijateljima.

Rozga, Hauser, Jole i Ana u najromantičnijem talijanskom gradu uživali su u druženju, finoj večeri te turističkim atrakcijama. Sigurni smo da su se sjajno proveli.