Iako je terorizam uzeo maha u cijelom svijetu, naši celebrityji i dalje se u Hrvatskoj osjećaju dosta sigurno!


Terorizam je postao svakodnevna prijetnja zapadnjačkom načinu života, a nemili događaji u Belgiji i Francuskoj posljednjih mjeseci prestrašili su građane Europe, ali i Hrvatske. Ipak, naši celebrityji kažu: U Hrvatskoj se osjećamo sigurno!

'U Hrvatskoj se osjećam sigurno i nadam se kako će naša zemlja ostati pošteđena terorističkih napada. Oni nedavni u Belgiji i Francuskoj te diljem svijeta nažalost pokazuju kako je terorizam postao izvozni proizvod i više nije rezerviran samo za ratna žarišta. Zasigurno trebamo biti oprezniji u svakodnevnom životu', rekla nam je Danijela Martinović.

Danijela Martinović (FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL)

Slaže se s njom i vaterpolist Ante Vukičević. 'Osjećam se sigurno u Hrvatskoj, iako smo kao članica Europske unije i NATO saveza sigurno u krugu zemalja koje su u fokusu raznih terorističkih skupina. Vjerujem kako naše službe sigurnosti dobro obavljaju svoj posao te da smo još uvijek vrlo sigurna zemlja. Nažalost, svjedoci smo toga da je terorizam stigao u samo srce Europe te stoga moramo biti oprezni', kazao je Vukičević.

Joško Čagalj Jole (Foto: PR)

'Tužno je čitati što se sve događa u svijetu pod okriljem terorizma. Do sada smo čitali da se to događa negdje daleko od nas, no sada je to sve zadesilo i samo srce Europe. Suosjećam se sa svim žrtvama i njihovim obiteljima, ali isto tako i sa svim izbjeglima koji su morali pobjeći iz svojih domova baš zbog tog terorizma. Tužan sam kad vidim da pojedinci odlučuju o sudbini drugih vođeni motivima koje ja ne mogu razumjeti. U svojoj zemlji se osjećam sigurno. Nadam se da će se ljudi konačno urazumit i da ćemo svi lijepo živjeti u miru i ljubavi. I da profit neće biti na prvom mjestu', zaključio je Jole.