RASKOŠAN ŽIVOT

BJESOMUČNO TROŠIO NOVCE Sada tuži menadžere za financijski gubitak

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je glumac tužio bivšu menadžersku tvrtku za loše poslovanje, sada je uslijedila kontratužba protiv Deppa.

Američki glumac Johnny Depp nedavno je tužio je svoju bivšu menadžersku tvrtku TMG za neispunjavanje dužnosti, odnosno, da su odgovorni za njegove financijske gubitke. Tvrtka je navodno bez njegovog znanja posudila trećoj osobi 10 milijuna dolara, piše Daily Mail.

Pogledaj i ovo showbuzz Amber ga varala? DEPP POTPUNO PUKAO? Glumac si odrezao vrh prsta i pisao krvlju po zidu

Stoga je glumac od njih zatražio 25 milijuna dolara naknade. Riječ je o iznosu za koji Depp smatra da mu je lošim ulaganjem izgubila upravo ta tvrtka. U tužbi navodi da nisu predali sve papire za poreznu upravo zbog čega je izgubio 5,7 milijuna dolara. Sada je pak ta mendžerska tvrtka tužila glumca tvrdeći kako je Depp vodio raskošan život. Trošio je mjesečno i po 2 miljuna dolara što ga je dovelo do financijskog kraha.

Glumac je trošio velike svota novca za putovanja privatnim zrakoplovima, kolekcije umjetnina za koje je trebao 12 skladišta, 30 tisuća dolara mjesečno na vino, te je platio više od 75 milijuna dolara za kupnju i održavanje svojih 14 domova, navodi se u tužbi. ''Samo on i nitko drugi nije kriv za financijske probleme koje ima danas, izjavio je odvjetnik menadžerske tvrtke.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene