Nisu uspjeli

Mjesecima ju je skrivao od svih, ali ljubavi s 23 godine mlađom djevojkom ipak je došao kraj

Kaley Cuoco i Johnny Galecki (Foto: AFP) Kaley Cuoco i Johnny Galecki (Foto: AFP) Afp 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kaley Cuoco i Johnny Galecki (Foto: AFP) Johnny Galecki i Alaina Meyer (Foto: Instagram) Johnny Galecki i njegova djevojka (Foto: Instagram) Johnny Galecki (Foto: Instagram) +0 John Galecki (Foto: Getty Images) Galerija

Johnny Galecki i Alaina Meyer prekinuli ljubavnu vezu u kojoj su dobila i sina Averyja.

Američki glumac i zvijezda serije "Teorija velikog praska" Johnny Galecki prekinuo je ljubavnu vezu sa svojom 23 godine mlađom djevojkom Alainom Meyer s kojom je prije samo godinu dana dobio i dijete.

Pogledaj i ovo Johnny Galecki (Foto: Instagram) prepoznajete li o kome je riječ? Pogledajte kako danas izgleda ekipa iz blagdanskog klasika koji nas nasmijava već 32 godine, među njima je i zvijezda hit-serije

Par je zajedno bio dvije godine, a svoju su vezu neko vrijeme krili od očiju javnosti i mnogi su se tada pitali tko je misteriozna brineta s kojom se Johnny pojavljuje i razmjenjuje nježnosti. Danas je čini se velikoj ljubavi došao kraj, a prema pisanju magazina People sada već bivši partneri usredotočeni su na zajedničku brigu o 11-mjesečnom sinu Averyju.

Na društvenim zajedničke fotografije nisu objavljivali još od travnja, ali Alaine je nedavno sa svojim pratiteljima podijelila kompilaciju fotografija s Johnnyjem iz razdoblja kada je bila rodila.

Svoju su vezu također na potvrdili na društvenim mrežama i to u rujnu 2018. godine, no počeli su izlaziti u tajnosti mjesecima prije toga. U javnosti su se prvi puta pojavili na 44. dodjeli nagrada People's Choice. Iako su kružile glasine da su se vjenčali jer su nosili jednako prstenje na rukama, tu su vijest negirali.

Prije mlađahne Alaine Johnny je bio u vezi s Kaley Cuoco, kolegicom iz "Teorije velikog praska" s kojom je i u seriji glumio ljubavni par. Njihova je veza potrajala do 2009. godine, a 2013. godine Kaley se udala za tenisača Ryana Sweetinga, no brak nije potrajao, a 33-godišnja glumica prošle je godine stala pred oltar drugi put s jahačem Karlom Cookom. 90-ih godina Johnny je bio u vezi s glumicom Sarom Gilbert, s kojom je glumio u seriji "Roseanne".

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić - 2 Lana Klingor Mihić - 4 Lana Klingor Mihić - 6 TLZP: Lana Klingor Mihić kao Kasandra +0 Lana Klingor Mihić - 8 Celebrity Nakon 13 godina skrivanja od javnosti javila se Kasandra: Evo što je poručila Lani Klingor

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene