Povratak u prošlost

Posljednjih godina šokirao je ispijenim i zapuštenim izgledom, no napokon se pojavio zgodan kao nekad

Johnny Depp (Foto: Profimedia) Johnny Depp (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Johnny Depp (Foto: Profimedia) Johnny Depp (Foto: Profimedia) Johnny Depp (Foto: Profimedia) Johnny Depp (Foto: Profimedia) Johnny Depp i Amber Heard (Foto: Profimedia) Johnny Depp, Kate Moss (Foto: Profimedia) Johnny Depp (Foto: Getty) Vanessa Paradis Johnny Depp (Foto: Profimedia) Johnny Depp (Foto: Getty) Johnny Depp (Foto: Getty Images) +1 Johnny Depp (Foto: Getty Images) Galerija

56-godišnji Johnny Depp nekada je bio jedan od najpoželjnijih holivudskih frajera.

Holivudski glumac pojavio se na 76. izdanju Filmskog festivala u Veneciji zgodan kao nekad.

Pogledaj i ovo Film Depp Vs. Heard - 1 Sve već viđeno Film o najpoznatijem sudskom slučaju pun je mučnih i ozbiljnih optužbi, a onda zbog društvenih mreža nastane pravi cirkus!

56-godišnji Johnny Depp nekada je bio jedan od najpoželjnijih holivudskih frajera, a samo su rijetke dame imale priliku biti s njim. Jedna od njih je top-model Kate Moss koja je iskreno priznala kako je jako patila nakon prekida 4-godišnje poprilično burne veze u kojoj je u žaru strasti bilo i demoliranja hotelskih soba.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Moss Agency (@katemossagency) on

Njihova ljubavna priča započela je 1994. godine u New Yorku, točnije Cafe's Tabacou. Nije dugo trebalo da postanu "it" par toga doba, a javnost ih je smatrala i ekscentričnima jer se nisu libili burno svađati, čak i onda kada su znali da će takve vijesti u sekundi obići svijet.

1998. godine rekli su si zbogom, a manekenka je priznala i kako joj je dugo trebalo da vrati samopouzdanje nakon prekida s ljepotanom za kojim su tada uzdisale žene gdje god bi se pojavio.

Johnny je brzo nakon toga započeo vezu s francuskom glumicom i pjevačicom Vanessom Paradis s kojom je proveo ukupno 14 godina, no par nikada nije stao pred oltar. Zajedno imaju dvoje djece, a nakon prekida ostali su u bliskim odnosima.

Koliko bliskim govori činjenica kako je plavokosa Vanessa stala na stranu svog bivšeg partnera kada ga je supruga Amber Heard optužila za fizičko i psihičko zlostavljanje.

Podsjetimo, Amber Heard i Johnny Depp u burnom su braku proveli svega 15 mjeseci. Nakon razvoda optužbe su pljuštale s obje strane, kao i fotografije posljedica brojnih fizičkih obračuna, a cijeli slučaj trenutno je na sudu, gdje se tek trebaju utvrditi sve činjenice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

A čini se kako je glumac pronašao dovoljno snage da hrabro krene dalje. Naime, pojavom u Veneciju oduševio je elegancijom i izgledom koji nas je podsjetio na njegove najbolje dane. Nažalost, paralelno s privatnom dramom koju je proživljavao, srozao se i Johnnyjev izgled i to do te mjere da ga mnogi nisu mogli prepoznati koliko je bio zapušten i ispijen.

Plavo odijelo koje je nosio na premijeri svog novog filma "Waiting For The Barbarians" stajalo mu je kao saliveno, no Johnny je u kombinaciju unio dozu svog dječačkog šarma. Nadamo se kako će ovo najaviti njegov povratak u Hollywood koji ga još nije zaboravio. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Andrea Riseborough (Foto: Profimedia) Andrea Riseborough (Foto: Profimedia) Andrea Riseborough (Foto: AFP) Andrea Riseborough (Foto: AFP) +0 Andrea Riseborough (Foto: AFP) Celebrity Glumica u Veneciji umjesto svog novog filma ispromovirala intimni dio koji je ispao iz izrezane haljine

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene