Johnny Depp trenutno boravi u Beogradu gdje snima novi film i jedva se brani od brojnih obožavateljica.

Galerija


Holivudski glumac Johnny Depp ovih dana boravi u našem susjedstvu, točnije u Beogradu gdje radi na snimanju filma "Minimata".

Vezani članci Eksplodirao automobil u Beogradu Preminuo muškarac čiji je terenac raznesen u eksploziji: "Bilo je strašno, on je ostao bez noge, djevojka je vrištala" Romobil na autocesti Mladić na električnom romobilu jurio autoputom u blizini Beograda 80 na sat, vozači mu vikali da nije normalan

55-godišnji glumac snimljen je na setu i to u opuštenom izdanju, s nešto više kilograma nego obično, gustom sijedom bradom i naočalama na licu.

Johnnyjev dolazak u glavni grad Srbije probudio je velik interes javnosti, naročito pripadnica ljepšeg spola jer ga mnoge obožavateljice žele upoznati ili se barem fotografirati s njim.

To je pošlo za rukom poznatoj Beograđanki, pjevačici i članici grupe Hurricane, Ivani Nikolić.

"Prošla sam mu i zamolila ga da se slikamo. Sjedio je preko puta mog stola. Sigurnost za mene u tom trenutku nije bila problem", otkrila je Ivani za Kurir i dodala kako su čak razmijenili e-mail adrese.

Ivana je imala sreće da je srela "pravog" Johnnyja obzirom na to da je s njim stiglo i nekoliko dvojnika. Glumac je sa sobom poveo i zaštitare, osobne kuhare i stiliste.

Osim zaluđenih obožavateljica, Johnny je navodno imao problema i prostitukama koje su pohrlile u hotel u kojem je bio odsjeo. Obzirom na to produkcija je donijela odluku da ga premijeste u drugi hotel.

"Znali smo da će dolazak Johnnyja Deppa izazvati veliku pažnju javnosti, ali nismo mogli pretpostaviti da glumac neće imati mira od obožavateljica koje su se otvoreno nudile i preporučivale glumcu preko osoblja. Dolazile su i djevojke lakog morala, one koje naplaćuju seksualne usluge. Pošto će se u Beogradu zadržati pet tjedana, morali smo da ga premjestimo u drugi smještaj, na potpuno suprotnu lokaciju, kako bi zadržao privatnost, koju je i sam tražio. Tako je kompletna ekipa oko Deppa, od njegovih kuhara i stilista pa sve do osigurnja, premještena s njim na tajnu lokaciju", otkrio je neimenovani izvor Kuriru.

Johnny zasad komunicira samo s ljudima s kojima surađuje na setu, a osim u studiju, film se snimao na ulicama Beograda, u blizini Jugoslovenske kinoteke, pri čemu je centar grada bio blokiran.

Johnny se proslavio ulogom Jacka Sparrowa u filmskoj franšizi "Pirati s Kariba", a iz filmske postave izbačen je krajem prošle godine. 

Unakažena glazbenica pokazala bujni dekolte, njezina pojava izazvala šok i nevjericu

Jadranka Kosor objavila novu fotografiju iz prošlosti i pokazala noge: ''Kao Sophia Loren!"

Obračun naše glumice na Instagramu: ''Neki će do kraja života morati živjeti s činjenicom da je moj puno čvršći i veći''