Johnny Depp tvrdi da ga je Amber Heard oklevetala kad je napisala članak u Washington Postu u prosincu 2018. godine u kojemu tvrdi da je preživjela obiteljsko zlostavljanje. Sada je tuži za klevetu kako je i najavio.

Galerija Johnny Depp Amber Heard Johnny Depp u Beogradu - 1 +23 Johnny Depp u Beogradu

Odvjetnički tim holivudske filmske zvijezde Johnnyja Deppa predao je u utorak sudskoj poroti na uvid materijale iz tužbe za klevetu koju je glumac podigao protiv bivše supruge Amber Heard, čime je pokrenuto najnovije poglavlje u dugotrajnoj pravnoj borbi između dvoje bivših supružnika.

Vezani članci Amber Heard - 1 Suđenje traje već tjednima, a Amber Heard kaže da samo želi da je Johnny Depp pusti na miru Camille Vasquez i Johnny Depp Svi pričaju o lijepoj odvjetnici Johnnyja Deppa, sitni detalji odaju da ih povezuje nešto više od posla?

U uvodnoj riječi u sudnici u Virginiji potvrđeno je da Depp (58) tuži Heardovu (35) za klevetu i traži odštetu u iznosu od 50 milijuna dolara.

Depp tvrdi da ga je Heard oklevetala kad je napisala članak u Washington Postu u prosincu 2018. godine u kojemu tvrdi da je preživjela obiteljsko zlostavljanje.

U članku se Depp nijedanput ne spominje imenom, no njegov odvjetnik Benjamin Chew u utorak je porotnicima kazao kako je u potpunosti jasno da je Heard pisala o njemu.

Chew tvrdi i da je Amber Heard objavila članak neposredno prije početka prikazivanja filma ''Aquaman'', njezina najvećeg filmskog postignuća dosad, da bi povećala publicitet i unaprijedila vlastitu karijeru.

“Odlučila je lagati o svojemu suprugu zbog osobne koristi. Na taj je način Amber Heard zauvijek promijenila život gospodinu Deppu, narušivši njegovu reputaciju”, rekao je Chew. "Čut ćete od njega kakav je užasan utjecaj to imalo na njegov život."

Deppovi odvjetnici su kazali da su njezine tvrdnje o zlostavljanju lažne i da su uništile glumčevu karijeru.

Budućnost Johnnyja Deppa je na kocki još otkako je 2020. izgubio parnicu s listom The Sun, kada je sudac Višeg suda donio presudu u kojoj stoji da je britanski list imao pravo kada ga je opisao kao "zlostavljača žena".

Odvjetnica Amber Heard, Elaine Bredehoft rekla je da je Depp tijekom putovanja u Australiju 2015. vukao po podu svoju tadašnju suprugu, gušio je, udarao šakama i nogama, a zatim "počinio nasilnu penetraciju bocom".

Dok je odvjetnica iznosila pojedinosti pred porotom Depp je niječno klimao glavom.

U svom prethodnom svjedočenju pred Vrhovnim sudom u Londonu, Heard je kazala da se Depp nakon konzumacije droge i alkohola pretvarao u "ljubomorno čudovište" te je prijetio da će je ubiti.

Detaljno je opisala 14 slučajeva ekstremnog nasilja. Londonski sudac je 12 izvješća prihvatio i ocijenio ih istinitima.

Camille Vasquez, koja zastupa Deppa, poroti je rekla: "Gospodin Depp će otići u grob znajući da će, što god da napravi uvijek biti onih ljudi koji će vjerovati da je zlostavljao svoju suprugu."

A o njegovoj bivšoj supruzi je rekla: "Ona je godinama živjela i diše ovu laž. Spremna je na ovome suđenju izvesti predstavu života."

(Hina)

Rihanna se omotala u čipku od glave do pete, pogledajte fotke zbog kojih su joj poručili da je najljepša trudnica na svijetu! Rihanna - 3 Rihanna Rihanna - 4 +27 Rihanna - 1

Bio je zvijezda kultnog Karate Kida, a 40 godina kasnije svi se čude jednoj stvari kod njegova izgleda! Ralph Macchio - 4 Ralph Macchio - 1 Ralph Macchio - 3 +13 Ralph Macchio - 2

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju