Ne liči na sebe

ALKOHOL mu uništava život - stanje je sve lošije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Holivudski glumac Johnny Depp svojim nedavnim izgledom ponovno je pokrenuo glasine kako vodi borbu s ovisnošću.

Već neko vrijeme postoje šuškanja kako su ponašanje i stil života poznatog glumca izvan kontrole. Johnny Depp nedavno se pojavio na jednoj dodjeli nagrada u Hollywoodu, na kojoj je i sam izjavio kako su ljudi šokirani njegovim izgledom. 'Kada upoznajem ljude, kažu mi da stvarno izgledam kao beskućnik, ali da fino mirišem', priznao je Depp.

Pogledaj i ovo Johnny Depp (Foto: AFP) On je spreman Bivša ga je supruga uništila tijekom kratkog braka, a sada se ženi mlađahnom go-go plesačicom?

Osim što u zadnje vrijeme izgleda napuhnuto, bizarno i pomalo neprepoznatljivo, sve jače su počele kružiti priče kako slavni glumac ima problema s ovisnošću o alkoholu. Osim što je prošle godine na neko vrijeme odgođeno snimanje novog nastavka filma 'Pirati s Kariba' upravo zbog njegove ovisnosti, prije par mjeseci Depp, koji je vidljivo bio u pijanom stanju, izbačen je iz jednog bara u Los Angelesu zajedno s Keithom Richardsom, rokerom koji je poznat po svom žestokom partijanju. Zbog tog incidenta navodno je izbila svađa između njegove sadašnje žene, mlađahne Amber Heard i bivše žene, Vanesse Paradis, koja smatra kako Depp više nije sposoban odgajati njihovo dvoje djece.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene