Zvijezda "Pirata s Kariba", američki glumac Johnny Depp, zanijekao je da je ikad udario ženu dok je u utorak svjedočio na sudu u Virginiji u predmetu za klevetu protiv svoje bivše supruge, glumice Amber Heard koja ga je optužila za obiteljsko nasilje.

Galerija Johnny Depp Johnny Depp Johnny Depp i Amber Heard +8 Johnny Depp - 3

U trosatnom svjedočenju pred sudom, koje će se nastaviti i danas, Johnny Depp je govorio o optužbama Amber Heard te o svojoj zloupotrebi opojnih droga.

Vezani članci Amber Heard - 1 Suđenje traje već tjednima, a Amber Heard kaže da samo želi da je Johnny Depp pusti na miru Camille Vasquez i Johnny Depp Svi pričaju o lijepoj odvjetnici Johnnyja Deppa, sitni detalji odaju da ih povezuje nešto više od posla?

"Moj cilj je istina", rekao je Depp na početku svjedočenja.

"Bilo je svađa i stvari takve prirode, ali nikada u životu nisam dosegao točku u kojoj sam udario gospođicu Heard. Niti sam ikada u životu udario ijednu ženu", rekao je Depp članovima porote okružnog suda u Fairfaxu.

Glumac je kazao i da gnusne i uznemirujuće optužbe o fizičkom zlostavljanju koje je Heard iznijela protiv njega nisu utemeljene ni na kakvoj istini te da su za njega predstavljale potpuni šok.

Jedan od Deppovih odvjetnika upitao ga je zbog čega je pokrenuo tužbu za klevetu protiv svoje bivše supruge.

"Osjećao sam odgovornost da se zauzemem, ne samo za sebe, već i za svoju djecu," odgovorio je Depp.

"Želio sam svoju djecu zaštititi od svih užasnih stvari koje su morali čitati o svome ocu, a neistinite su. Neobično je kad si, slikovito govoreći, jednog dana Pepeljuga, a potom za 0,6 sekundi postaneš Quasimodo", dodao je.

Glumac je govorio i o burnome odnosu svojih roditelja te o tomu da su on, njegova braća i sestre bili izloženi verbalnom i fizičkom zlostavljanju svoje majke.

Kazao je i da je prvo iskustvo sa zloupotrebom lijekova za smirenje imao s otprilike 11 godina kada je uzimao tablete koje je majka dobivala na recept "da bi pobjegao od kaotične situacije u kojoj su živjeli".

Ubrzo nakon toga je počeo koristiti marihuanu, a potom je probao i ostale opojne supstance.

Sudski proces počeo je prošli tjedan, a Deppu je ovo prva prilika da o slučaju progovori javno.

Glumac je tužio bivšu suprugu zbog njezina teksta u Washington Postu iz 2018. godine u kojemu je pisala o svome iskustvu s obiteljskim nasiljem. Premda nije spomenula Deppa imenom, raniji događaji su ukazivali na to da piše o njemu.

Severina iskreno o bivšem partneru i borbi za skrbništvo: "Postao je vlasnik kuće preko puta moje, na kojoj se nalazi kamera" Severina Severina Severina +26 Severina

Pogledajte kako je Kate Middleton odala počast pokojnoj princezi Diani i kod mnogih probudila veliku nostalgiju Princeza Charlotte, Kate Middleton, princ William i princ George Princeza Charlotte i Kate Middleton Princeza Charlotte, Kate Middleton, princ William i princ George +27 Kate Middleton

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju