Rituali za sreću?

Što to Depp radi za vrijeme suđenja? Fotografi uhvatili Johnnyjeve čudne navike kojima tjera nervozu

Johnny Depp - 3 Johnny Depp - 3 Pixsell 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Johnny Depp - 3 Johnny Depp - 5 Johnny Depp - 4 Johnny Depp - 2 Johnny Depp - 1 Johnny Depp - 3 Johnny Depp - 2 Johnny Depp - 1 Johnny Depp Amber Heard i Johnny Depp +1 Amber Heard Galerija

Johnny Depp ne može sakriti čudne navike koje radi kako bi smirio nervozu prilikom suđenja koje trenutno traje s njegovom bivšom suprugom Amber Heard.

Fotografi su Johhnyja Deppa uhvatili u nekoliko navrata kako izvodi svoje čudne navike u sudnici gdje često provodi protekle dane.

Pogledaj i ovo Amber Heard što će napraviti? Kako će Amber Heard isplatiti Deppu 15 milijuna dolara? Priznala je da duguje novac, a postoji i način da sve izbjegne

U tijeku je suđenje s njegovom suprugom glumicom Amber Heard, a zbog mučnih videozapisa i zvučnih zapisa koje prisutni u sudnici preslušavaju kako bi čuli i vidjeli dokaze upućene između bivših supružnika, Depp ne može sakriti nervozu.

Kako bi smanjio taj osjećaj i odmaknuo crne misli, ustalio je neke navike za koje ne priliči da se događaju na sudu, piše Index.hr.

Depp je već nekoliko puta uhvaćen kako crta po papirima pa je tako početkom travnja ulovljen da boja crtež ljubičastim i ružičastim markerima.

Proteklih dana, Depp je nacrtao i portret svog odvjetnika koji mu je i pokazao, a obojica su se na portret ugodno nasmijali.

Jednom je na suđenje sa sobom ponio popriličnu količinu žvakačih guma te gumenih bombona koji su bili rasuti pokraj mikrofona na njegovom stolu.

Prilikom stizanja na jednu parnicu, Johnny je fotografima pokazao novčanicu od dva dolara umotanu u foliju, a koja mu navodno donosi sreću.

Depp sa sobom uvijek donese i termosicu kave kako bi održao koncentraciju tijekom suđenja.

Suđenje između ovog glumačkog para traje već mjesec dana, a kroz parnice su na vidjelo isplivali mnogi gnjusni detalji u njihovom odnosu. Podsjetimo, Amber se tereti da je fizički zlostavljala Deppa dok je Johnny optužen za tešku klevetu.

Ovo suđenje vrijedno je milijune dolara, a sve su oči uprte u parnice koje se mogu gledati i online putem.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene