John Travolta
John Travolta Foto: Instagram

Sin Johna Travolte i Kelly Preston preminuo je 2009. godine na Bahamima nakon što je zbog napadaja pao u kadi te udario glavom.


Slavni glumac John Travolta i njegova supruga Kelly Preston prisjetili su se svog sina Jetta, koji bi ovoga tjedna proslavio svoj 28. rođendan.

Vezani članci John Travolta Život su mu obilježili gay skandal i opsjednutost bizarnim kultom, a smrt supruge samo je još jedna tragedija u nizu Kelly Preston Preminula je Kelly Preston, supruga Johna Travolte, srce mu je slomljeno: ''Hrabru bitku vodila je dvije godine''

66-godišnji glumac objavio je crno-bijelu fotografiju sa sinom. "Sretan ti rođendan! Volimo te", napisao je glumac u objavi.

Jett je preminuo 2009. godine na obiteljskom putovanju na Bahamima nakon što je zbog napadaja pao u kadi te je udario glavom o njezin rub. Travolta je nedavno u intervjuu rekao kako mu je smrt sina nešto najgore što mu se u životu dogodilo.

Objasnio je mnogo puta kako je Jett bio autističan te je imao napadaje od rane životne dobi.

Svog brata prisjetila se i Travoltina kći Ella Bleu (20), koja je objavila obiteljsku fotografiju te napisala da ga jako voli. Travolta i Preston imaju i devetogodišnjeg sina Benjamina.

Zanimljiva životna priča danske ljepotice: Roditelji su joj gej, a našli su se preko oglasa