'Going Clear'

Slavni glumac 40 godina član Crkve - Napokon progovorio!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Tjedan dana nakon prikazivanja filma 'Going Clear', slavni glumac i dugogodišnji član crkve, napokon je rekao što misli o samom filmu.

Film 'Going Clear' Alexa Gibneyja podigao je prašinu diljem svijeta zbog svog osjetljivog sadržaja, ali i velikog broja poznatih koji su članovi kontroverzne scijentološke crkve.

Pogledaj i ovo Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Ne zamjera im Napokon progovorila: Djeca su je napustila zbog kontroverzne vjere, no skandaloznog oca obožavaju

VIDEO Kontroverzna crkva koja je zavela slavne: Skandali koji su šokirali svijet

Već na samom početku filma, John Travolta objašnjava kako je scijentologija nešto najbolje što se osobi može dogoditi. Ipak, tako ne misle mnogi koji su doslovno pobjegli iz te crkve. 

Svjedočanstva bivših pripadnika Crkve šokirala svijet

U razgovoru za 'The Tampa Bay Times' Travolta ističe kako nije pogledao film, a nema ni želju pogledati ga. Kako kaže, sve što je o filmu čuo ne poklapa se s onim što on kao član crkve doživljava posljednih 40 godina.

'Ja nisam doživio ništa od onog što se u filmu tvrdi, zašto bih uopće komentirao takvo nešto. To za mene nema smisla, a vjerujem da je tako i što se Toma Cruisea tiče', objasnio je Travolta.

Skandal u Hollywoodu: Žestok odgovor moćnih scijentologa

Naglasio je i to kako su film napravili ljudi koji su bili razočarani svojim iskustvima, a crkva je što se njega tiče jednostavno briljantna. Film 'Going Clear' temelji se na istoimenoj knjizi Lawrencea Wrighta i pokušava ući dublje u kontroverze vezane za crkvu i njezine slavne članove.

U filmu tvrde kako je crkva koristila saznanje o Travoltinom seksualnom opredjeljenju kako bi ga ucjenjivala. Tu tvrdnju John nije komentirao.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene