Autor Robert Randolph uskoro objavljuje knjigu ' Kelly Preston Unscripted' koja će podići puno medijske prašine.


'Kelly Preston Unscripted' knjiga je autora Roberta Randolpha u kojoj će, kako tvrdi, razotkriti mraćne tajne jednog od najslavnijih scijentoloških bračnih parova, Travolta-Preston.

Vezani članci John Travolta Život su mu obilježili gay skandal i opsjednutost bizarnim kultom, a smrt supruge samo je još jedna tragedija u nizu Kelly Preston Posljednja objava na Instagramu supruge Johna Travolte baš tjera suze na oči, njezina smrt sve je šokirala

 

'Zahvaljujući scijentologiji spašavao sam živote, pa i svoj nekoliko puta'

Autor tvrdi kako je njihov brak u stvari samo paravan kako za njega tako i za nju. 

Robert Randolpha već je objavio jednu knjigu pod nazivom 'You’ll Never Spa in This Town Again' u kojoj je tvrdio kako je John Travolta ovisnik o gay seksu.

Trač koji trese Hollywood: U tajnoj su vezi već 30 godina?

Robert je izjavio kako je na početku mislio da je Kelly nevina strana u tom čudnom braku, ali sada tvrdi da to nije tako.

'Čuo sam stvari o njoj od ljudi s kojima sam razgovarao, čini se kako ona ima svoje osobne seksualne tajne', rekao je Robert.

Nova knjiga baviti će se pitanjem imaju li Travolta i Preston lažan brak koji služi kako bi se lagalo fanovima. Autor tvrdi kako će u knjizi istražiti ima li istine u tvrdnjama kako Kelly konzumira velike količine alkohola i tableta, kao i to da je bračni par dijelio istog seksualnog partnera.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook