John Stamos, najpoznatiji po ulozi Jessea Katsopolisa u seriji "Puna kuća", nedavno se našao u ipak najvažnijoj životnoj ulozi.

Galerija


Američki glumac John Stamos obilježio je Dan očeva objavivši prvu, zajedničku fotografiju sa sinom Billyjem. Ovogodišnji Dan očeva Stamosu je zapravo prvi u životu koji slavi jer je tek prije dva mjeseca prvi puta postao otac.

 

A post shared by John Stamos (@johnstamos) on

Vezani članci Punija kuća "Seks i grad" bez Samanthe mogao bi se zvati samo "Grad". Svi žele izmusti koji dolar na nostalgiju, ovo su serije koje nije trebalo dizati iz mrtvih Slika nije dostupna John Stamos potvrdio glasine o blizankama Olsen iz 'Pune kuće'


“Moj prvi Dan očeva, znači da ne moram predati djecu njihovim roditeljima kada netko uzvikne 'rez'. To znači da kada me ljudi pitaju jesam li tata, ne moram više upotrebljavati šašavi odgovor: 'Ne, ali ga glumim na televiziji.' Moj prvi Dan očeva znači da ću od danas pa ubuduće izgledati u skladu sa svojim godinama (a i starije) i ono najvažnije, da ću ostatak života biti poznat kao nečiji otac. A to je sve što sam oduvijek želio“, priznao je John u opisu fotografije.

Ponosni novopečeni otac dodatno je rastopio srca obožavateljica fotografijom na kojoj ljubi sina.
 

 

A post shared by John Stamos (@johnstamos) on


John Stamos i supruga Caitlin McHugh roditelji su postali u travnju ove godine. Caitlin je također povodom Dana očeva posvetila Johnu objavu na Instagramu nazvavši ga „najboljim ocem na svijetu“.

 

 

A post shared by Caitlin McHugh (@caitlinskybound) on