John Stamos snimio je selfie sa sinom Billyjem i objavio ga na društvenim mrežama.

Galerija


Američki glumac John Stamos na društvenim je mrežama objavio fotografiju na kojoj pozira s malenim sinom u naručju i kojoj je doista teško odoljeti.

Vezani članci Priyanka Chopra Danas je poznata glumica i ima 10 godina mlađeg supruga, a 2000. godine bila je Miss svijeta Severina (Foto: PR) Severina na Instagramu otkrila kako blagdane provodi sa sinom: "Lipo mi je"

Naime, 56-godišnji glumac objavio objavio je selfie u jednoj od priča na svom profilu na Instagramu, gdje ga prati 3,2 milijuna obožavatelja, s kojima je htio podijeliti preslatki trenutak. 17-mjesečni sin Billy smiješi se u njegovu naručju dok su obojica umotani u bijele ručnike.

John je Billyja dobio s 33-godišnjom glumicom Caitlin McHugh prošle godine u travnju, nakon što su 2017. godine objavili vijest o zarukama nakon samo godinu dana veze. Sudbonosno da izrekli su jedno drugome u veljači prošle godine, samo dva mjeseca prije nego što je Billy došao na svijet.

Šarmantni glumac trenutačno snima drugu sezone serije "You", u kojoj glumi psihoterapeuta Nickyja, a svjetsku je slavu stekao ulogom Jesseja Katsopolisa u kultnoj seriji "Puna kuća" koja se snimala od 1987. do 1995. godine.

Hrvatski nogometaš pokleknuo pred čarima zamamne Srpkinje koja se zbog njega razvela?