John McEnroe progovorio je o bračnim nevoljama Novaka Đokovića.


Ponovno su se pojavila šuškanja o bračnoj nevjeri Novaka Đokovića. Iako se dosad sve zasnivalo isključivo na tračevima, ovog puta o njima je progovorio John McEnroe, koji je protiv Novaka iznio ozbiljne optužbe. McEnroe je rekao kako gledajući Novaka vidi Tigera Woodsa, nekadašnjeg najboljeg golfera na svijetu. BBC-jev komentator progovorio je o Novakovim obiteljskim problemima.

Vezani članci Novak Đoković - 2 Pogledajte novi dom Novaka Đokovića za koji je izdvojio 10 milijuna eura, to mu je čak osma luksuzna nekretnina Novak i Jelena Đoković - 3 Jelena Đoković uputila je suprugu Novaku ohrabrujuću poruku na Instagramu, javio mu se i poznati glumac

"Obiteljski problemi izvan terena očito potkopavaju njegove pokušaje da se vrati nekadašnjoj formi. Na njemu se odmah vidi da nije isti čovjek kao što je bio prije toga. Kad gledam Novaka, odmah mi na pamet pada Tiger Woods. On je također imao problema sa ženom, nakon kojih je izletio sa smjera i nakon toga više nikad nije bio sjajan sportaš kao ranije. Sada se to isto događa s Novakom. Kod njega problem očito nije fizički, nego mentalni", izjavio je bivši tenisač, a današnji komentator.

Sigurni smo da se tenisaču neće baš svidjeti ovakve optužbe, a pogotovo obzirom na činjenicu da je njegova supruga Jelena trudna po drugi put.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju