uvijek se vraća

Velika holivudska faca u još jednom posjetu Hrvatskoj koju obožava, a rado se hvali kako je i sam napola Hrvat!

John Malkovich John Malkovich Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju John Malkovich John Malkovich John Malkovich John Malkovich John Malkovich u Zagrebu John Malkovich - 1 John Malkovich - 3 John Malkovich - 2 John Malkovich - 3 John Malkovich (Foto: Getty Images) +4 John Malkovich (Foto: Getty Images) Galerija

Poznati glumac i redatelj John Malkovich ponovno je posjetio Hrvatsku te je ovoga puta za odmor odabrao Istru, a tijekom boravka pripremao se za novi projekt.

Iako godinama posjećuje našu zemlju, John Malkovich ne prestaje iznova uživati u njezinim blagodatima i ljepotama. Ovoga puta tijekom odmora u Hrvatskoj američki glumac i redatelj odabrao je kao odredište Istru točnije Savudriju gdje je odsjeo u jednom luksuznom resortu.

Pogledaj i ovo John Malkovich - 4 "uvijek sam uživao" John Malkovich za Dnevnik Nove TV komentirao svoje hrvatsko porijeklo, jedna stvar ga se posebno dojmila: "Napola sam Hrvat. Točka!"

"Gospodin Malkovich je privatno boravio u našem resortu te se tijekom boravka pripremao za produkciju novog projekta s kolegama glazbenicima. Oduševljen je boravkom u Istri i nadamo se da će nas u budućnosti opet posjetiti", otkrili su iz hotela u kojem je boravio.

Malkovich je u Hrvatskoj bio i u prosincu prošle godine kada je u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski izveo svoju predstavu The Music Critic, koju je osmislio u Dubrovniku.

"Bio sam tu nekoliko puta i uvijek sam uživao, najmanje znam Zagreb", rekao je tom prilikom glumac za emisiju Nove TV In Magazin, a osvrnuo se i na svoje hrvatsko podrijetlo.

"Ja sam pola Hrvat, četvrtinu Škot i četvrtinu Francuz, nije to ništa za sram ili ponos, to je činjenica", istaknuo je.

Malkovich je tijekom bogate karijere osvojio niz nagrada i dva puta je nominiran za Oscara, a najzapaženije uloge ostvario je u filmovima "Opasne veze", "Biti John Malkovich", "Opasan let" i "Mulholland Falls".

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga i Petar Grašo Jelena Rozga i Nina Badrić Petar Grašo Petar Grašo i Nina Badrić +22 Petar Grašo i Nina Badrić Celebrity Grašo na rođendanu Nine Badrić tulumario bez supruge Hane, pogledajte u čijem se društvu zabavljao!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Nina i Sunčica Badrić Nina i Sunčica Badrić (Foto: Instagram) Nina i Sunčica Badrić (Foto: Instagram) Nina i Sunčica Badrić (Foto: Instagram) +18 Nina i Sunčica Badrić (Foto: Instagram) Celebrity Slavlje Nine Badrić nije propustila ni njezina mlađa sestra, koja u haljini s hrabrim prorezima nije mogla proći neopaženo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene