Nije prvi put

Borio se za zrak: Poznati glazbenik hitno prevezen u bolnicu nakon nastupa

Joe Perry (Foto: Getty Images) Joe Perry (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Joe Perry (Foto: Getty Images) Joe Perry (Foto: Profimedia) +0 Joe Perry (Foto: Profimedia) Galerija

Joe Perry hospitaliziran je nakon što nije mogao doći do zraka i nakon što su ga liječnici morali intubirati.

Gitaris grupe Aerosmith Joe Perry, hitno je prevezen u bolnicu nakon koncerta s Billyjem Joelom u njujorškom Madison Square Gardenu.

Pogledaj i ovo Mustafa Nadarević Ne zna kada će izaći Mustafa Nadarević dočekao 77. rođendan u bolnici: "Ne znam što bih više rekao o svom stanju"

68-godišnji glazbenik borio se za zrak, teško dišući iza pozornice nakon nastupa. Liječnici su mu po dolasku pomogli na mjestu događaja. Intubiran je i dobio je kisik prije nego su ga odvezli u bolnicu, stoji u službenom izvješću za javnost, prenosi CNN.

Joe je trenutno budan i pri svijest.

Ovo nije prvi da je hospitaliziran nakon koncerta. 2016. godine onesvijestio se na pozornici u Coney Islansu tijekom nastupa s grupom Hollywood Vampires, čiji su članovi i pjevač Alice Cooper kao i glumac Johnny Depp.

Na njegovoj web stranici stoji kako je trenutno na desetomjesečnoj turneji, no njegov glasnogovornik je izjavio kako se neće pojaviti na sljedećem nastupu koji je zakazan za nedjelju u Floridi, ali i da se njegov povratak očekuje kasnije ovog mjeseca.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene