Joe Perry hospitaliziran je nakon što nije mogao doći do zraka i nakon što su ga liječnici morali intubirati.

Galerija


Gitaris grupe Aerosmith Joe Perry, hitno je prevezen u bolnicu nakon koncerta s Billyjem Joelom u njujorškom Madison Square Gardenu.

Vezani članci Tomo Medved (Foto: Dnevnik.hr) Županijska bolnica u Vukovaru postat će Nacionalna memorijalna bolnica Jimmy Carter (Foto: PA/Pixsell) Bivši američki predsjednik Jimmy Carter hospitaliziran zbog krvarenja u mozgu

68-godišnji glazbenik borio se za zrak, teško dišući iza pozornice nakon nastupa. Liječnici su mu po dolasku pomogli na mjestu događaja. Intubiran je i dobio je kisik prije nego su ga odvezli u bolnicu, stoji u službenom izvješću za javnost, prenosi CNN.

Joe je trenutno budan i pri svijest.

Ovo nije prvi da je hospitaliziran nakon koncerta. 2016. godine onesvijestio se na pozornici u Coney Islansu tijekom nastupa s grupom Hollywood Vampires, čiji su članovi i pjevač Alice Cooper kao i glumac Johnny Depp.

Na njegovoj web stranici stoji kako je trenutno na desetomjesečnoj turneji, no njegov glasnogovornik je izjavio kako se neće pojaviti na sljedećem nastupu koji je zakazan za nedjelju u Floridi, ali i da se njegov povratak očekuje kasnije ovog mjeseca.