Prava ljubav

Joe Manganiello: 'Bio sam ovisan o alkoholu, ona mi je spasila život'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oni su jedan od najatraktivnijih celebrity parova. Lijepi, bogati i slavni, ali to nije garancija da je sve u životu med i mlijeko.

Lijepa Sofia Vergara i Joe Manganiello slove za jedan od najatraktivnijih hollywoodskih parova, po nekima, najatraktivniji. Oni su lijepi, uspješni, bogati, imaju sve što požele, ali nije im baš uvijek u životu bilo tako. O jednom problemu iz svoje prošlosti Joe je otvoreno progovorio za strane medije.

Pogledaj i ovo Sofia Vergara nije dugo izdržala sama Sofia Vergara nakon razvoda ponovno ljubi? Uhvaćena je u društvu muškarca koji je potpuna suprotnost njezinom mišićavom bivšem!

'Bio sam ovisan o alkoholu i prije nego sam počeo piti. Kada sam bio mali i kada bih vidio nekog s čašom alkohola, znao sam da to želim probati. Nakon toga sam prolazio kroz svašta. U dvadesetima sam imao jako puno loših odluka, u tridesetima sam se počeo smirivati, a uz Sofiu potpuno sam se sredio', priznao je Joe.

Dodao je i to kako je uz nju doznao što je to prava ljubav i kako je napokon postao čovjek o kakvom je samo mogao sanjati.

Budimo realni, koga to Sofia ne bi dovela u red.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene