Glumac Joe Keery poznat je po bujnoj kosi, no njegova nova frizura užasnula je fanove.

Galerija


Hit-serija "Stranger Things" u zvjezdanu orbitu je lansirala mlade glumačke nade koje glume u njoj, a među njima i Joea Keeryja, 27-godišnjeg mladića čiji je zaštitni znak postala njegova nevjerojatno bujna kosa koju stilizira na čudne načine. 

Vezani članci Miley Cyrus Problematična pjevačica sada je potpuno drugačija: Odrezala je dugu kosu i malo je onih kojima se to sviđa David Beckham Najnovije fotke otkrile zašto Beckham ne skida kapu s glave - njegov zaštitni znak pomalo nestaje?

Zahvaljujući svojoj ulozi Stevea, Joe je stekao planetarnu popularnost i milijune obožavateljica diljem svijeta. Od kada je stupio na scenu 2015. godine, Joe ne prestaje osvajati srca fanova, ali ni slavnih dama koje mu se po crvenim tepisima dolsovno znaju vješati o vrat. Ili je barem donedavno tako bilo. 

Naime, najnoviji potez mladog glumca užasnuo je fanove i izazvao salve kritika na internetu. Joe je odlučio promijeniti frizuru, pa je odrezao šiške i to na vrlo nelaskav način. Kratke šiške zamijenile su valovite bujne pramenove. 

Joe je novu frizuru pokazao na Chanelovom eventu u Los Angelesu i rastužio je brojne obožavatelje i obožavateljice. 

"Tko je zaslužan za njegovu novu frizuru?" bijesni fanovi već traže krivca na Twitteru, a neki su već pronašli i sličnost s frizurom Jima Carreyja u "Glup i gluplji". Memova, naravno, ne nedostaje.

"Grozno", "Steve više nikad neće biti isti", "Nestala je moja zaljubljenost u njega", "Baš je htio više ne biti zgodan?", "Plačem, što su mu ovo napravili?", "Zašto si to napravio?", "RIP", samo su neki od komentara.

I dok fanovi tuguju, američki Time pretpostavlja da bi nova frizura mogla imati veze s novom Joeovom ulogom u seriji "No Activity".

Njezina je polusestra možda slavnija, ali se ne može pohvaliti ovakvim oblinama koje kipte iz haljine