Iako zvuči nevjerojatno, ali Joe Biden užario je interent svojim fotkama.


Razočaranje konačnim rezultatima predsjedničkih izbora Amerikanci nisu skrivali. Nakon što je Donald Trump zasjeo u predsjedničku fotelju, brojni celebrity najavili su svoj odlazak u Kanadu, a 'obični' smrtnici pronašli su utjehu u potpredsjedniku SAD-a Jou Bidenu i njegovim 'vrućim' fotkama iz mladosti. Da, Joe Biden osvojio je internet svojim fotkama koje su stare nešto više od 50 godina.

Vezani članci Barack Obama, Joe Biden, Hunter Biden (Foto: Arhiva/AFP) Bivši ukrajinski premijer: "Ukrajina mora istražiti Bidenova sina i staviti točku na 'i'" Donald Trump (Foto: Ron Sachs/DPA/PIXSELL) Saveznici priskočili u pomoć Trumpu i za ukrajinsku aferu okrivili Bidena: ''Ne bi obavljao svoj posao da nije zatražio istragu'

Jedna od najpopularnijih fotografijama među korsnicima na društvenim mrežama je ona na kojoj 26- godišnji Biden pozira u crvenoj košulji kao pravi maneken. Njegov zavodnički osmijeh nikoga nije ostavio ravnodušnim, a žene su jednostavno 'poludjele' za njim.

''Da, šefe, oprostite što kasnim, ali nisam mogla prestati vrištati kad sam vidjela kako je Joe dobro izgledao dok je bio na fakultetu'', Mladi Joe će mi zadati srčani udar'', ''Mladi Joe Boden izgleda kao da bi svaku djevojku mogao ukrasti s lakoćom'', samo su neki od komenatara oduševljenja mlađahnim Bodenom.

Neki su ga čak usporedili s američkim senatorom Bernardom Sandersom u mladim danima. Koliko ima sličnosti, prosudite sami.