"kakva žena, kakva umjetnica!"

Nije se odvajala od supruge s kojom se prepustila i nježnostima, osvojila je javnost i svojim govorom zbog kojeg dobiva hvalospjeve

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jodie Foster na otvaranje filmskog festivala u Cannesu stigla je u društvu supruge Alexandre Hedison s kojom je u braku od 2014., a primila je Zlatnu palmu za životno djelo.

Jodie Foster (58) na otvaranju filmskog festivala u Cannesu bila je jedna od glavnih zvijezda, a dok je pozirala fotografima nije se odvajala od svoje supruge, fotografkinje Alexandre Hedison (51). 

Izgledalo su jako zaljubljeno i Alexandra je okidala njihove selfieje na crvenom tepihu. Jodie je plijenila pozornost u dugoj, bijeloj haljini sa srebrnim ukrasima koja je pokrivala njezine štikle dok je Hedison nosila kreaciju tamne boje i sandale ravnog potplata. 

Privukle su pažnju i u dvorani kada su pokazale da im ne nedostaje nimalo strasti te su izmjenjivale poljupce prije nego se Foster popela na pozornicu. Naime, glumici je filmski redatelj Pedro Almodóvar uručio Zlatnu palmu za životno djelo. 

"Mnogi od nas su proveli godinu zaključani u svojim malenim mjehurićima, puno nas ju je provelo u izolaciji dok su se drugi suočili s patnjom, tjeskobom, boli, strahom od smrti i evo gdje smo sada! Nakon godine bez premca okupili smo se ovdje u našoj lijepoj odjeći. Je li vam imalo nedostajao glamur?", rekla je Jodie u svom govoru.  

Korisnike Twittera je glumica osvojila svojim glasom. "Koja ljepotica! Volim njezin glas...i priča savršeno francuski jezik! Naravno, da ne spominjemo njezinu divnu, glumačku karijeru", "Kakva žena, kakva umjetnica! Tisuću bravo za odličnu Jodie Foster koja je uvijek bila sposobna zadiviti na festivalu u Cannesu", neki su od hvalospjeva na račun Foster. 

Inače, Jodie i Alexandra su se vjenčale 2014. nakon samo godinu dana veze. Zanimljivo je da je fotografkinja prije glumice ljubila komičarku i voditeljicu Ellen DeGeneres.

Glumica, koja je najpoznatija je po ulozi u kultnom trileru "Kad jaganjci utihnu", 2013. je učinila hrabri potez priznavši javno da je lezbijka, iako su to već svi znali u Hollywoodu i šire.

"Večeras imam jednu izjavu zbog koje sam nervozna. Ja sam… sama", isprva se našalila Jodie. No onda je rekla ono što je javnost znala, a ona je ranije odbijala izjasniti se o tome. To je svoje pravilo prekršila kada je primajući nagradu za životno djelo Cecil B. DeMille zahvalila na svemu svojoj bivšoj dugogodišnjoj partnerici Cydney Bernard.

S njom je usvojila sinove Kita (19) i Charlesa (22), no njihova je veza nakon nekoliko godina pukla.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Natalija Prica Celebrity Prva ispovijest Natalije Price poslije najtežih životnih trenutaka: "Objavljeno je puno neistina"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene