Možete li vjerovati?

Najseksi baka iznenadila otkrićem: "Prevelika sam kukavica"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Joan Collins tvrdi da je njezin recept za mladolik izgled tjelovježba i zdrava prehrana.

Glumica Joan Collins izgleda gotovo nevjerojatno za svoje godine. Priznaje kako je samo jednom stavila botoks, ali joj se nije nimalo svidjelo. Modni kritičari je nisu štedjeli kad se u nedjelju pojavila u srebrnoj toaleti na dodjeli nagrada BAFTA.

Pogledaj i ovo Severina održavanje mladolikosti Tko koristi botoks, a tko je zaslužan za Severinin dobar izgled: Domaće zvijezde otkrivaju svoje beauty tajne!

Ali unatoč tome, svi su primijetili da 84-godišnja glumica izgleda fantastično i da se u posljednjih 30 godina nimalo nije promijenila.

"Nikad nisam otišla ni na jedan estetski zahvat. Za to sam prevelika kukavica", kaže Collins, koja je na vrhuncu slave 80-ih godina prošlog stoljeća bila najplaćenija TV glumica.

U Hrvatskoj je stariji gledatelji pamte po ulozi zločeste Alexis iz nekoć popularne TV-sapunice "Dinastija". Od tada je Joan Collins gotovo ista. Kaže da je to zbog dobrih gena.

"Jako pazim i na prehranu. Ne jedem slatko ni masno te brojim ugljikohidrate koje unosim u organizam, ali se ne podvrgavam nikakvim drastičnim dijetama, nego radije vježbam", kaže Joan. "Samo jednom sam odlučila staviti botox i tada sam rekla nikada više", dodaje glumica.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene