A lista

Vjenčanje slavnog voditelja nisu propustili ni slavni prijatelji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni američki voditelji i komičar oženio je svoju dugogodišnju djevojku Molly McNearney, a na vjenčanje su stigli mnogi slavni prijatelji s hollywoodske A liste, piše People magazine.

Jimmy Kimmel poznati je američki komičar, tako da ni na vjenčanju nije nedostajalo smijeha.

Pogledaj i ovo Jimmy Kimmel - 3 Službeno potvrđeno! Dodjelu Oscara 2024. vodit će dobro poznato lice: "Nametnuo se zahvaljujući savršenom spoju dobrote i humora!"

Oženio je svoju dugogodišnju ljubav Molly McNearney, a na raskošnom vjenčanju u Kaliforniji prisustvovalo je mnogo hollywoodskih zvijezda među kojima su bili i par koji bi se isto trebao naći pred oltarom Jennifer Aniston i Justin Theroux, zatim Ellen DiGeneres i Portia di Rossi, Ben Affleck i Jen Garner, Matt Damon i Luciana Barraso, Kristen Bell i Dax Shepard s nedavno rođenim sinčićem Lincolnom, zatim Howard Stern, Johnny Knoxville, Stanley Tucci...

>> Pogledajte kako je izgledalo vjenčanje suosnivača Googlea u Motovunu!

Odlično raspoložen par vjenčanje je planirao mjesecima, a Jimmy je prije mjesec dana imao i momačku večer s prijateljima na zabavi u Vancouveru. 'Nisam baš uključen oko detalja za vjenčanje, no definitivno ću biti tamo. Bit će to obiteljsko slavlje a vjenčat će nas katolički svećenik', rekao je prije nekoliko tjedana Jimmy Kimmel koji već godinama uveseljava i nasmijava Amerikance u svojem večernjem showu.

Jimmy i Molly zajedno su od 2009., a prije nje bio je u braku s Ginom Kimmel od 1988. do 2003. s kojom ima dvoje djece, kćer Katie i sina Kevina, piše People magazin.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene