Voditelj se pred kamerama jednostavno slomio i počeo plakati.


Jimmy Kimmel s milijunima gledatelja podijelio je dirljivu priču vezanu uz rođenje sina Billya. Jimmy je na početku emisije otvorio dušu i održao dirljiv monolog u kojem je opisao trenutak koji se dogodio nakon što je supruga Molly McNearney rodila njihovog sina Billyja.

Vezani članci Operacija, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) Na Hitnu došao s rukom u vrećici, sada opet miče prstima: "Presretan sam, jedva čekam vratiti se na posao" Slika nije dostupna Vjenčanje slavnog voditelja nisu propustili ni slavni prijatelji

Dok se njegova supruga odmarala od poroda koji je prošao bez ikakvih komplikacija, doktori su primijetili da je dijete ljubičasto. Odmah je prebačen u dječju bolnicu u Los Angelesu gdje su ga operirali.  ''Doktori su zaključili da beba ne diše kako treba. Snimili su mu pluća, i bilo je sve u redu. To je značilo da mu srce nije bilo dobro. Pretrage su pokazale kako se moj sin rodio s rupom na stijenici koja razdvaja lijevu i desnu stranu srca'', rekao je Jimmy.

Malenog su morali hitno operirati. ''Bila su to najduža tri sata u mom životu'', rekao je vidno emotivan Jimmy Kimmel. Operacija je prošla dobro, a maleni dječak je kući stigao šest dana poslije operacije. Druga operacija slijedi za tri do šest mjeseci.  ''Svi naši prijatelji bili su uz nas sto posto. Ateisti su se molili za nas. Čak je i Matt Damon poslao cvijeće'', rekao je Jimmy. Posebnu riječ zahvale uputio je voljenoj supruzi, te doktorima, a tu se Kimmel jednostavno slomio. ''Želim se zahvaliti supruzi Molly koja je cijelo vrijeme ostala jaka i pozitivna i puna ljubavi'', rekao je Kimmel.