slomio se

Slavni voditelj u suzama zbog bolesnog sina: ''Ateisti su se molili za nas''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Voditelj se pred kamerama jednostavno slomio i počeo plakati.

Jimmy Kimmel s milijunima gledatelja podijelio je dirljivu priču vezanu uz rođenje sina Billya. Jimmy je na početku emisije otvorio dušu i održao dirljiv monolog u kojem je opisao trenutak koji se dogodio nakon što je supruga Molly McNearney rodila njihovog sina Billyja.

Pogledaj i ovo Nicole Kidman i Keith Urban "Nije li ovo lijepo?" Evo od čega se sastojao dobro osmišljeni oskarovski jelovnik, ali goste je prije toga dočekalo pravo iznenađenje!

Dok se njegova supruga odmarala od poroda koji je prošao bez ikakvih komplikacija, doktori su primijetili da je dijete ljubičasto. Odmah je prebačen u dječju bolnicu u Los Angelesu gdje su ga operirali.  ''Doktori su zaključili da beba ne diše kako treba. Snimili su mu pluća, i bilo je sve u redu. To je značilo da mu srce nije bilo dobro. Pretrage su pokazale kako se moj sin rodio s rupom na stijenici koja razdvaja lijevu i desnu stranu srca'', rekao je Jimmy.

Malenog su morali hitno operirati. ''Bila su to najduža tri sata u mom životu'', rekao je vidno emotivan Jimmy Kimmel. Operacija je prošla dobro, a maleni dječak je kući stigao šest dana poslije operacije. Druga operacija slijedi za tri do šest mjeseci.  ''Svi naši prijatelji bili su uz nas sto posto. Ateisti su se molili za nas. Čak je i Matt Damon poslao cvijeće'', rekao je Jimmy. Posebnu riječ zahvale uputio je voljenoj supruzi, te doktorima, a tu se Kimmel jednostavno slomio. ''Želim se zahvaliti supruzi Molly koja je cijelo vrijeme ostala jaka i pozitivna i puna ljubavi'', rekao je Kimmel.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene