Kimmel 'izrešetao' Gorana

'Postat ćeš Amerikanac, moraš znati koja zemlja ima oblik penisa!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tko god gostuje u showu voditelja Jimmyja Kimmela, mora biti spreman na razne spačke i pošalice.

Slavni voditelj tako je zafrkavao i našeg Gorana Višnjića, koji je bio jedan od gostiju u njegovoj emisiji 'Kimmel Show'.

Pogledaj i ovo Goran Višnjić - 1 Uspomena iz 1998. Goran Višnjić podijelio fotografiju sa seta filma u kojem je glumio s holivudskim divama: ''Kao što sam obećao...''

Pošto Višnjić već 15 godina živi i radi u Americi, uskoro bi trebao dobiti i američko državljanstvo,a tim povodom Jimmy mu je odlučio postaviti nekoliko 'škakljivih' pitanja.

'Uskoro ćeš postati američki državljanin, mislim zašto to želiš zapravo? Sve je isto, samo što eventualno moraš obavljati porotničku dužnost. Jesi li polagao test znanja?', pitao je Jimmy, a zatim izvadio karitcu s pitanjima koje je on pripremio.

>> Žive američki san: Oni su najtraženije zvijezde iz regije u Hollywoodu!

Postavio mu je nekoliko pitanja: od laganih, poput onoga koji je glavni grad Amerike, do težih, poput toga da navede američku državu koja ima oblik na muški spolni organ - što mu je bilo posebno zabavno.

'Uh, mislim da je to California', odgovorio je Višnjić.
'Ne znam što se događa s tobom, ali ne, nije. Daj se malo smiri', odgovorio je šaljivi Jimmy, a Goran je prasnuo u smijeh.

>> Višnjić: 'Bila bi mi čast glumiti generala Gotovinu'

Inače, Višnjić je u showu otkrio da se glumom bavi od svoje devete godine te da u zadnje vrijeme ima pune ruke posla: dobio je angažman u krimi seriji 'Crvena udovica' u kojoj igra i Rade Šerbedžija, a čeka ga i premijera filma 'The Counselor' redatelja Ridleyja Scotta gdje će se pridružiti velikim zvijezdama Bradu Pittu, Javieru Bardemu, Cameron Diaz i Penelope Cruz.

Podsjetimo, Višnjić u Los Angelesu živi sa suprugom Ivanom i sinovima Tinom i Vigom Leom, s kojima svake godine dolazi u Hrvatsku. U videu pogledajte kako se Goran snašao kod Jimmyja!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene