Kakva tuga

Slavni komičar rasplakao svijet: Vratio se na posao nakon smrti majke, a ono što je rekao rasplakalo je sve

Jimmy Fallon (FOTO: Screenshot/YouTube) Jimmy Fallon (FOTO: Screenshot/YouTube) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jimmy Fallon (FOTO: Screenshot/YouTube) Galerija

Jimmy Fallon vratio se u svoj poznati show nakon što je tjedan dana bio odsutan zbog smrti njegove majke Glorije. Zahvalio se publici na podršci i prisjetio se voljene mame. Borio se sa suzama.

Jimmy Fallon vratio se u svoj poznati "The Tonight Show" nakon gubitka majke. Njegova majka Gloria preminula je početkom mjeseca, a tada je Jimmy otkazao emisije na tjedan dana kako bi bio uz svoju obitelj. Ovog tjedna se vratio i odao majci počast, a njegova uvodna riječ u emisiji bila je jako tužna. I dok inače nasmijava Amerikance, ali i ostatak svijeta, ovog puta je simpaitčni komičar izmamio suze na lica mnogih, a na kraju se morao boriti sa suzama.

Pogledaj i ovo Jimmy Fallon (Foto: Getty Images) Šaljivi komentari Američki voditelj Jimmy Fallon komentirao izgled hrvatskih reprezentativaca: Na meti se našli Livaković, Vida i Mandžukić

"Zahvalan sam što mogu ovo raditi svaku večer i zaista cijenim svu podršku koju smo moja obitelj i ja dobili od vas. Bila je najbolja publika, uvijek sam je pokušavao nasmijati. Bila je velika obožavateljica emisije i svega što sam radio. Kad smo bili mali, mama bi moju sestru i mene vodila do dućana, za ruku, i držala bi nas za ruke. Stisla bi me tri puta za ruku i rekla: Volim te. A ja bi uzvratio stisak i rekao: Volim i ja tebe. Prošlog tjedna bio sam kod nje u bolnici i stisnuo sam joj ruku i rekao da je "volim", i znao sam da smo u nevolji", rekao je Fallon. "Mama, nikad te neću prestati pokušavati nasmijati, volim te", zaključio je Jimmy kroz suze.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene