Jimmy Fallon vratio se u svoj poznati show nakon što je tjedan dana bio odsutan zbog smrti njegove majke Glorije. Zahvalio se publici na podršci i prisjetio se voljene mame. Borio se sa suzama.

Galerija


Jimmy Fallon vratio se u svoj poznati "The Tonight Show" nakon gubitka majke. Njegova majka Gloria preminula je početkom mjeseca, a tada je Jimmy otkazao emisije na tjedan dana kako bi bio uz svoju obitelj. Ovog tjedna se vratio i odao majci počast, a njegova uvodna riječ u emisiji bila je jako tužna. I dok inače nasmijava Amerikance, ali i ostatak svijeta, ovog puta je simpaitčni komičar izmamio suze na lica mnogih, a na kraju se morao boriti sa suzama.

Vezani članci Jimmy Fallon (Foto: Getty Images) Američki voditelj Jimmy Fallon komentirao izgled hrvatskih reprezentativaca: Na meti se našli Livaković, Vida i Mandžukić Slika nije dostupna Velika tuga u obitelji holivudskog velikana: "Neka ju Bog drži tamo gdje zaslužuje biti"

"Zahvalan sam što mogu ovo raditi svaku večer i zaista cijenim svu podršku koju smo moja obitelj i ja dobili od vas. Bila je najbolja publika, uvijek sam je pokušavao nasmijati. Bila je velika obožavateljica emisije i svega što sam radio. Kad smo bili mali, mama bi moju sestru i mene vodila do dućana, za ruku, i držala bi nas za ruke. Stisla bi me tri puta za ruku i rekla: Volim te. A ja bi uzvratio stisak i rekao: Volim i ja tebe. Prošlog tjedna bio sam kod nje u bolnici i stisnuo sam joj ruku i rekao da je "volim", i znao sam da smo u nevolji", rekao je Fallon. "Mama, nikad te neću prestati pokušavati nasmijati, volim te", zaključio je Jimmy kroz suze.