Jim Toth devet je godina u braku s glumicom Reese Witherspoon i imaju sina.

Galerija


Dok slavna glumica Reese Witherspoon (44) uveseljava fanove preporukama za knjige, njezin muž Jim Toth (50) ni zbog koronavirusa ne zanemaruje trening. 

Vezani članci Ivana Pavić Šimetin Capakova zamjenica iznenadila zaključcima: "Što više raste životna dob to je veći udio cijepljenih. Iznad 100 godina su gotovo svi cijepljeni'' Ivan Čorkalo Cure novi detalji istrage USKOK-a u Ministarstvu zdravstva: Dvije tvrtke, pet spornih ugovora, 18 milijuna kuna...

Jim je viđen u utorak kako trči u Malibuu uz plažu, a u sportskom izdanju rijetko ga je tko prepoznao. Toth, koji inače radi kao agent i lovac na talente, bio je bez majice, u crnim hlačama i tenisicama te je nosio retro naočale. 

Inače, Jim je od 2011. u braku s Reese i imaju sina Tennesseeja (7). Supružnici, između kojih je 29 centimetara razlike u visini, upoznali su se zbog posla. Naime, glumica je klijentica agencije u kojoj Jim radi, a oboje su bili na zabavi zajedničkog prijatelja. 

"Neki jako pijani tip mi se upucavao i radio idiota od sebe. Vikao je na mene i govorio 'Ne znaš me' i pritom gurao svoj prst u moje lice. I da, mislim si ja, da, ne poznajem te. Tada je Jim uletio i rekao: 'Oprosti mom prijatelju. Nedavno je prekinuo vezu.' Jim je stvarno dobar prijatelj jer ga je izvukao iz takve situacije. Takav je on, divan čovjek", ispričala je glumica. 

Reese i Jim započeli su vezu početkom 2010. ubrzo nakon što je ona prekinula s kolegom Jakeom Gyllenhaalom. Witherspoon je svojedobno otkrila da ju je Toth brzo osvojio. 

"Rekao mi je da će mi svaki dan pokazivati koliko dobar partner može biti. Obećao je brinuti se o meni. Ostala sam iznenađena jer nikada u životu nisam imala nekoga takvog", ispričala je glumica. Osim njegove zrelosti istaknula je da ju je oduševio i svojim humorom. 

Tereza Kesovija oštro kritizirala nedavni događaj koji ju je jako naljutio te ispričala kako se snalazi u karanteni