Veliko priznanje

Prijatelji uz njega - konačno je stigla i njegova zvijezda!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Šetalište slavnih u Hollywoodu bogatije za još jednu zvijezdu.

Američki glumac Jim Parsons, zvijezda vrlo popularne američke humoristične serije "Teorije velikog praska" u srijedu je dobio svoju zvijezdu na Šetalištu slavnih u Hollywoodu.

Pogledaj i ovo showbuzz Zašto baš oni? NEĆETE VJEROVATI TKO SE IZJASNIO KAO GAY Danas mnoge žene plaču

Četrdesetjednogodišnji filmski i televizijski glumac koji u seriji glumi teoretičara fizike Sheldona Coopera, pojavio se u pratnji svojih kolega s malog ekrana. Ondje su, među ostalima bili John Galecki i Kaley Cuoco-Sweeting.

Parsons je rekao da je sretan što je dobio šansu u seriji utjeloviti nevjerojatno zanimljiv lik Sheldona Coopera te je odao počast tvorcima serije Chucku Lorreu i cijeloj glumačkoj ekipi.

"Teorija velikog praska" trenutačno je jedna od najpopularnijih serija u Sjedinjenim Državama. Do sada je ondje prikazano sedam sezona ili ukupno 152 nastavaka. Gledanost serije iz sezone u sezonu raste. Premijera treće sezone u rujnu 2009., bila je najgledanija u odnosu na sve ostale emisije prikazane te večeri na CBS-u i pred male ekrane uspjela je privući 12,83 milijuna gledatelja.

Pharrell Williams dobio svoju zvijezdu slavnih!

Zahvaljujući velikom broju obožavatelja serije, Parsons i njegovi tv-prijatelji u kolovozu su obnovili ugovor s Warner Brossom prema kojemu će po epizodi zarađivati milijun dolara.

U ožujku 2014. službeno je potvrđeno da će se snimati još tri sezone serije te će se na malim ekranima prikazivati bar još do 2017. Parsons je za ulogu Coopera nagrađen Zlatnim Globusom, a za istu je ulogu dobio i četiri nagrade Emmy.

Kritičari su lani nahvalili njegovo glumačko ostvarenje u tv filmu o epidemiji AIDS-a u New Yorku 80-godina emitiranom pod nazivom "The Normal Heart".

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene