skandal ju je uništio

Život joj se pretvorio u pakao! Poznata menadžerica pronađena mrtva

Jill Messick (FOTO: Getty) Jill Messick (FOTO: Getty) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jill Messick (FOTO: Getty) Galerija

Bivša menadžerica glumice Rose McGowan, Jill Messick, pronađena je mrtva u svom domu. Njezina obitelj tvrdi da je Jill kolateralna žrtva Weinstenova seks skandala.

Holivudska producentica Jill Messick pronađena je mrtva u svom domu u Los Angelesu. Bivša menadžerica glumice Rose McGowan navodno si je sama presudila jer se više nije mogla nositi s optužbama prema kojima je štitila seksualnog predatora Harveya Weinsteina.

Pogledaj i ovo showbuzz Tvrdi da je žele ušutkati Razotkrila seksualno zlostavljanje, a sad je traže: Izdan nalog za uhićenje glumice

S teškim uptužbama suočila ju je upravo Rose koja tvrdi da ju je upravo Jill spojila s Weinsteinom, a kasnije i profitirala od njezine patnje i šutnje. Obitelj tragično preminule 50-godišnjakinje izjavila je kako je Messick bolovala od depresije te da se njezino stanje pogoršalo nakon kritika koje su stizale na njezin račun nakon što se odmotalo klupko skandala oko Harveya Weinsteina. "Postala je kolateralna žrtva u već ionako zastrašujućoj priči. Riječi su važne. Nečiji život o njima ovisi", poručili su shrvani članovi obitelji putem priopćenja, prenosi Daily Mail.

Podsjetimo, glumica Rose McGowan tijekom gostovanja u jednoj emisiji detaljno je objasnila kako je izgledao navodni seksualni napad na nju tijekom Sun Dance festivala 1997. godine. Nedugo nakon toga u javnost je isplivala i poruka koju je Jill poslala Weinsteinu."Našla sam se s njom dan nakon što si je navodno zlostavljao. Rekla mi je da je za vrijeme sastanka s tobom, svojom voljom ušla u jacuzzi, ali da se zbog toga kaje", napisala je Jill.

Jill Messick (FOTO: Getty) Jill Messick (FOTO: Getty)

Filmski mogul joj je iste godine platio 100.000 dolara da šuti, a sve je otkriveno tek krajem prošle godine kada je New York Times objavio priču. Weinstein je tada preko odvjetnika negirao optužbe, a ubrzo nakon Rose sa svojim zastrašujućim iskustvima u javnost su počele izlaziti i druge slavne glumice koje su bile meta utjecajnog producenta.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene