Bizarna priča

Jezivi detalji smrti glumca iz serije "Seinfeld": Tijelo mu je bilo djelomično pojedeno

Charles Levin (Foto: Screenshot) Charles Levin (Foto: Screenshot) Screenshot 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Charles Levin (Foto: Screenshot) Charles Levin (Foto: Imdb) +0 Charles Levin (Foto: Imdb) Galerija

Tijelo glumca Charlesa Levina pronađeno je 15. srpnja u planinama.

Nestanak glumca Charlesa Levina 8. srpnja prijavio je njegov sin.

Pogledaj i ovo Marko Todorović (Foto: Nova TV) Novo lice Prvo predstavljanje atraktivnog crnogorskog glumca hrvatskoj publici, evo što mu je bitnije od obožavateljica

Levin, koji je se pojavljivao u serijama Seinfeld, Night Court i Golden Girls, posljednji je put viđen u gradiću Grant Pass u Oregonu.

U objavi koju je u javnost pustila policija pisalo je da je uvijek bio sa svojim psom imena Boo Boo Bear te da posjeduje narančasti Fiat.

U petak je suženo područje potrage nakon što je policija pronašla njegov automobil, u kojem je bio njegov mrtav ljubimac. Uskoro je pronađeno i tijelo. Dogodilo se to 15. srpnja, a tek sada su otkriveni jezivi detalji njegove smrti.

Kako je izvijestila policija, njegovo tijelo pronađeno je u planinskoj provaliji te je bilo djelomično pojedeno od strane ptica, preciznije crvenoglavih strvinara. Riječ je o pticama koje su poznate po tome što vole trulo meso mrtvih životinja, ali očito i ljudi.

Na njegovom tijelu tako su pronađeni životinjski tragovi, poput ptičjeg perja, izmeta, ali i brojnih ugriza.

Levin je imao uloge i u nekoliko filmova kao što su The Golden Child, Annie Hall i This Is Spinal Tap, a u trenutku smrti imao je 70 godina. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) +2 Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Celebrity Šarmantni Australac izgleda mlađe od supruge koju obožava već 26 godina, no razlika je samo 1 godinu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene