Tajne su vani

RAZOTKRIVENI Iskustva slavnih u ljubavnim vezama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oni su pojam seksi fantazije kada je u pitanju film, no kakva je situacija kada je u pitanju stvarni život?

Zvijezde Hollywooda pokušavaju svoj privatni život čuvati od očiju javnosti, no često privatni detalji procure van -  a pogotovo kada je u pitanju ljubavni život.

Pogledaj i ovo Holivudska krema Od Europe do Amerike Holivudska krema pred kamerama IN Magazina: 15 godina najekskluzivnijih trenutaka!

Nedavno smo pisali o ružnim prekidima nakon kojih često bivši ljubavnici otkrivaju detalje koji bi trebali ostati skriveni. No, ponekad se slavna lica Hollywooda vole i sami pohvaliti svojim ljubavnim zgodama i nezgodama.

Slavna je pjevačica Cher otkrila kako je 80-ih bila u vezi s mlađim glumcom Tomom Cruiseom. Pjevačica je o svojoj tadašnjoj romansi otkrila svojih top 5 ljubavnika među kojima se našao i Tom. 'Bilo je jako vrelo i žestoko, bez obzira što je trajalo samo par minuta. On je sjajan', tada je rekla.

Swingeri u Hollywoodu: Da, ove zvijezde rade upravo to što mislite

Angelina Jolie danas je uzorna majka i supriga, no u svojoj je prošlosti bila poznata po različitim ispadima. Iako i ona i Brad pokušavaju sakriti svoju intimu, to je jedna od tema koja javnost najviše zanima. U jednom je intervjuu Angie sama otkrila da najbolji seks ima sa suprugom Brad Pittom, a poseban je izazov bio seks u trudnoći. 'Trudnoća je sjajna stvar za seksualni život. Učini vas kreativnijim pa seks postane zabavniji', tada je rekla.

Slavni zavodnik John Mayer koji je ljubio brojne ljepotice otkrio je kako mu je najzabavije u krevetu bilo sa Jessicom Simpson. U vezi su bili 2006., a nedavno je otkrio kako je to bila prava ludnica. 'To je bilo kao seksualni cirkus. Da je naplaćivala 10 tisuća dolara za seks, prodao bih sve svoje stvari kako bi i dalje mogao spavati s njom', otkrio je John.

KORISTITI S OPREZOM Filmske seks scene uz koje treba upozorenje

George Clooney uplovio je u bračnu luku, ali i dalje slovi za velikog šarmera. Zahvaljujući šarmu i dobrom izgledu te je priznao kako je izgubio nevinost kada je imao 16 godina. Tada je pomislio: 'O Bože, ovo je tako dobar osjećaj' – izjavio je slavni glumac i redatelj koji se prošle godine napokon i oženio Amal. Da nam je samo znati kakav je njih intimni život... šuška se o djeci, no tek ćemo vidjeti hoće li doći Clooneyevi nasljednici.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene