Jessie J je na društvenim mrežama potvrdila glasine da ona i Channing Tatum više nisu zajedno.

Galerija


Pjevačica Jessie J potvrdila je kako je njezinoj ljubavi s glumcem Chaninngom Tatumom došao kraj nakon što su s povrememnim prekidima proveli zajedno dvije godine.

Vezani članci Slika nije dostupna Jessie J: 'Bila sam žrtva nasilja u školi!' Slika nije dostupna Pristala je ošišati se na ćelavo da bi spasila živote

32-godišnja Jessie odlučila je to podijeliti sa svima na zanimljiv način, naročito zanimljiv njezinoj muškoj publici, jer je naime objavila video u kojem je prvom planu njezina pozadina i to dok zavodljivo twerka u crnoj haljini.

"Samački život u pandemiji", napisala je Jessie uz objavljeni video.

Točan datum i razlog prekida zasad nisu poznat, a njihovi su glasnogovornici odbili bilo što komentirati predstavnicima medija. No još u travnju Jessie je Channingu čestitala 40. rođendan na društvenim mrežama i to romantičnim riječima.

"Uistinu si jedinstven. Jako sam sretna i zahvalna što si rođen, a još zahvalnija što smo se upoznali", napisala mu je pjevačica.

U SAD-u se o njihovu prekidu šuškalo posljednjih nekoliko mjeseci, a zajedno su bili od 2018. godine. Prekidali su pa se mirili već nekoliko puta, on je jednom bio otvorio i profil na aplikaciji za slavne na kojoj je tražio novu djevojku. Što im je ovaj put presudilo znaju samo oni, baš kao i koliko će im dugo trebati da se ponovno pomire. 

Fotografija Davida Beckhama i njegove kćeri podigla pravu buru, fanovi ne odobravaju način na koji joj iskazuje ljubav