'Trebate pisati pjesme, u tome je zarada'!


Jessie J progovorila o pjesmi koja joj je osigurala egzistenciju. Samo jednim hitom zaradila je toliko da godinama nije morala raditi ništa drugo.  

FOTO Zbog ovih pokreta i Miley Cyrus biti će ponosna!

Vezani članci Brandi Cyrus - 2 Nezasluženo je u sjeni mlađe, problematične sestre, a svojim istreniranim tijelom privlači pažnju na odmoru Miroslav Škoro, predsjednik Domovinskog pokreta Škoro se zbunio, a njegov odgovor na pitanje postao hit na društvenim mrežama

Hit 'Party in the USA' iz  2009. kojeg izvodi Miley Cyrus, Jessie je osigurao lagodan život tijekom godina. 'Trebate pisati pjesme, u tome je zarada', izjavila je pjevačica za Glamour magazin.

'Party in the USA' plaćao mi je stanarinu 3 godine, točnije, i duže od toga. U tome je zarada. Ja sam pjevačica, tekstopisac, ali većina mog novca dolazi od pisanja pjesama', dodala je Jessie.

Sve žene pričaju, govore i pjevaju o istim stvarima, ali svaka na svoj način. Teme su najčešće ljubav, osjećaji, seks. Često govorimo i pjevamo o tome kako se osjećamo, u što vjerujemo...

Dodala je kako su to teme iz kojih crpi inspiraciju za pjesme koje stvara. 

Iako su neki smatrali kako je napravila grešku prepuštajući ovaj mega hit drugoj pjevačici, u ovom slučaju Miley, kritičari tvrde kako je to bio dobar potez jer pjesma u veziji Jessie J zvuči jako loše.

Bilo kako bilo, Jessie je poprilično podebljala svoj bankovni račun tako da je kritike ni malo ne diraju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook