Najdraže izdanje

Možda je ne biste prepoznali bez šminke, ali ona je savršen primjer poznate žene koja je prirodna ljepotica

Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Channing Tatum i Jessie J (Foto: Profimedia) Jessie J (Foto: Instagram) Jessie J (Foto: Instagram) +0 Jessie J (Foto: Profimedia) Galerija

Jessie J uvijek iznenadi svoje obožavatelje vlastitom pojavom bez trunke šminke na licu.

Pjevačica Jessie J, koja danas slavi 32. rođendan, jedna je od onih zvijezda kojima nije problem pojaviti se u javnosti bez trunke šminke na licu, baš kao ni objaviti fotografije u prirodnom izdanju na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Jessie J (Foto: Profimedia) imala je poseban povod Skinula se do kraja i prizorom raspametila obožavatelje, a brzo se javio i frajer kojim je zamijenila miljenika žena

Iako se za nastupe na pozornicama i pojavljivanja na crvenim tepisima odlučuje za tešku šminku, kada nije pred svjetlima reflektora pjevačica bira u potpunosti prirodan izgled. Tako je svoje obožavatelje već nekoliko puta iznenadila svojim besprijekornim tenom bez ijedne mane. Bilo da je riječ o odlasku u zabavni park, na putovanje, druženje s prijateljima ili s voljenim dečkom Chaningom Tatumom, Jessie će biti opuštena čistog lica.

Iako je bez šminke na licu vjerojatno ne bi uspjeli na prvu prepoznati, upravo je baš ona savršen primjer poznate osobe koja zna povuči granicu između osobnog i profesionalnog života jer jedna je od onih žena koje se ne boje pokazati svijetu svoju stvarnu i sirovu stranu.

Istina je da se drži strogog režima njege kože koji slijedi bez pogovora i u tome se krije tajna njezine zrcalne glatke kože, no vjerujemo kako je nešto i u genima.

Ako se još uvijek niste u ništa od navedenog uvjerili, slobodno to učinite u našoj galeriji.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan (FOTO: Instagram) Renata Lovrinčević Buljan (FOTO: Instagram) Renata Lovrinčević Buljan (Foto: Instagram) +0 Renata Lovrinčević-Buljan inMagazin Poznata Splićanka i bivša Miss Universe otkriva kako kvalitetno vježbati u kućnoj izolaciji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene