Jessie J uvijek iznenadi svoje obožavatelje vlastitom pojavom bez trunke šminke na licu.

Galerija


Pjevačica Jessie J, koja danas slavi 32. rođendan, jedna je od onih zvijezda kojima nije problem pojaviti se u javnosti bez trunke šminke na licu, baš kao ni objaviti fotografije u prirodnom izdanju na društvenim mrežama.

Vezani članci Jessie J i Channing Tatum (Foto: Profimedia) Nova šansa za slavni par: Ona izgleda poput njegove bivše žene, a čini se da ne mogu jedno bez drugog Jessie J i Channing Tatum Pukla ljubav para u koji mnogi nisu polagali prevelike šanse: Je li on još uvijek zaljubljen u bivšu?

Iako se za nastupe na pozornicama i pojavljivanja na crvenim tepisima odlučuje za tešku šminku, kada nije pred svjetlima reflektora pjevačica bira u potpunosti prirodan izgled. Tako je svoje obožavatelje već nekoliko puta iznenadila svojim besprijekornim tenom bez ijedne mane. Bilo da je riječ o odlasku u zabavni park, na putovanje, druženje s prijateljima ili s voljenim dečkom Chaningom Tatumom, Jessie će biti opuštena čistog lica.

Iako je bez šminke na licu vjerojatno ne bi uspjeli na prvu prepoznati, upravo je baš ona savršen primjer poznate osobe koja zna povuči granicu između osobnog i profesionalnog života jer jedna je od onih žena koje se ne boje pokazati svijetu svoju stvarnu i sirovu stranu.

Istina je da se drži strogog režima njege kože koji slijedi bez pogovora i u tome se krije tajna njezine zrcalne glatke kože, no vjerujemo kako je nešto i u genima.

Ako se još uvijek niste u ništa od navedenog uvjerili, slobodno to učinite u našoj galeriji.

Poznata Splićanka i bivša Miss Universe otkriva kako kvalitetno vježbati u kućnoj izolaciji!