Glumica Jessica Chastain u bliskom susretu s jednim konjem loše se provela. Ugrizao ju je za nezgodno mjesto.

Galerija


Crvenokosa glumica Jessica Chastain obožavatelje je izvijestila o najnovijoj avanturi u svom životu – okršaju s jednim nestašnim konjem.

Vezani članci Charlize Theron (Foto: Getty Images) To nitko nije očekivao: Omiljena glumica šokirala fanove drastičnom promjenom izgleda Claudia Alende (Foto: Instagram) Izazovnu glumicu zvali su najseksi ženom svijeta, no pojavila se konkurencija: Koja je crnka ljepša?

Na Instagramu je lijepa glumica objavila video na kojem se vidi kako se previše približila jednom konju, koji joj je odlučio na sebi svojstven način pokazati da ne poštuje njegov privatni prostor. 

Hodajući niz ulicu, Jessica je vidjela kočiju u koju je bio upregnut konj pa je pitala njegova vlasnika smije li ga podragati. Vlasnik joj je to dopustio, no bijeli konj imao je druge planove – ugrizao je Jessicu za njezin svjetloplavi kaputić. I grudi.  

"Auch! Taj konj me upravo ugrizao za dojku!" uskliknula je iznenađena glumica. Dala je do znanja kako je shvatila poruku pa je poručila napadaču da ga ipak neće podragati. 

Zvijezda "Interstellara" i "Drva života" zna se našaliti na svoj račun pa je cijelu anegdotu podijelila sa svojim obožavateljima, a uz opis videa napisala je kako "ne može vjerovati da je to preživjela". 

Sjećate li se ovog slatkiša iz kultnog filma ''Jerry Maguire''? Nekoć je bio slatki štreber, a danas mami uzdahe!