Bliski susret s konjem

Crvenokosa diva zna se našaliti na vlastiti račun: Fanove je izvijestila o najnovijoj avanturi u svom životu!

Jessica Chastain i konj (Foto: Instagram) Jessica Chastain i konj (Foto: Instagram) instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Chastain i konj (Foto: Instagram) Jessica Chastain (Foto: Instagram) Jessica Chastain i Gian Luca (Foto: AFP) Jessica Chastain (Foto: Profimedia) Jessica Chastain (Foto: Profimedia) Jessica Chastain i Gian Luca (Foto: AFP) Jessica Chastain i konj (Foto: Instagram) Jessica Chastain (Foto: Instagram) Jessica Chastain i Gian Luca (Foto: AFP) Jessica Chastain (Foto: Instagram) +0 Jessica Chastain i Gian Luca (Foto: AFP) Galerija

Glumica Jessica Chastain u bliskom susretu s jednim konjem loše se provela. Ugrizao ju je za nezgodno mjesto.

Crvenokosa glumica Jessica Chastain obožavatelje je izvijestila o najnovijoj avanturi u svom životu – okršaju s jednim nestašnim konjem.

Pogledaj i ovo Ana Gruica (Foto: Instagram) Treninzi se isplatili Izazovno izdanje poznate Splićanke dokazalo zašto ju zovu "The Body", a jedan je detalj ukrao svu pažnju

Na Instagramu je lijepa glumica objavila video na kojem se vidi kako se previše približila jednom konju, koji joj je odlučio na sebi svojstven način pokazati da ne poštuje njegov privatni prostor. 

Hodajući niz ulicu, Jessica je vidjela kočiju u koju je bio upregnut konj pa je pitala njegova vlasnika smije li ga podragati. Vlasnik joj je to dopustio, no bijeli konj imao je druge planove – ugrizao je Jessicu za njezin svjetloplavi kaputić. I grudi.  

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I can’t believe that I survived.

Objavu dijeli Jessica Chastain (@jessicachastain)

"Auch! Taj konj me upravo ugrizao za dojku!" uskliknula je iznenađena glumica. Dala je do znanja kako je shvatila poruku pa je poručila napadaču da ga ipak neće podragati. 

Zvijezda "Interstellara" i "Drva života" zna se našaliti na svoj račun pa je cijelu anegdotu podijelila sa svojim obožavateljima, a uz opis videa napisala je kako "ne može vjerovati da je to preživjela". 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Jonathan Lipnicki (Foto: Instagram) Jonathan Lipnicki (Foto: Getty Images) Jonathan Lipnicki (Foto: Instagram) Jonathan Lipnicki (Foto: Instagram) +6 Jonathan Lipnicki (Foto: Instagram) Zanimljivosti Sjećate li se ovog slatkiša iz kultnog filma ''Jerry Maguire''? Nekoć je bio slatki štreber, a danas mami uzdahe!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene