Sretne vijesti!

Nekadašnja seks-bomba i velika zvijezda rodila treće dijete, upoznajte djevojčicu neobična imena!

Jessica Simpson (Foto: Profimedia) Jessica Simpson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Simpson (Foto: Getty Images) Jessica Simpson (Foto: Instagram) Jessica Simpson (Foto: Instagram) Jessica Simpson (Foto: Instagram) Jessica Simpson (Foto: Profimedia) Jessica Simpson (Foto: Instagram) Jessica Simpson i Eric Johnson (Foto: Instagram) Jessica Simpson (Foto: Profimedia) +0 Jessica Simpson (Foto: Profimedia) Galerija

Jessica Simpson postala je majka djevojčice Birdie Mae.

Američka pjevačica Jessica Simpson i njezin suprug Eric Johnson postali su roditelji malene djevojčice kojoj su nadjenuli preslatko i pomalo neuobičajeno ime Birdie Mae.

Pogledaj i ovo showbuzz Nakon svega POKUŠAT ĆE SPASITI BRAK? Trudna po treći put?

Birdie Mae njihovo je treće dijete, a Jessica je sretnu vijest o njezinu dolasku na svijet podijelila s obožavateljima na svom profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

"Jako smo sretni i ponosni što možemo objaviti vijest o rođenju naše savršene kćeri Birdie Mae Johnson", napisala je 38-godišnja pjevačica uz objavljenu fotografiju na kojoj njezina starija kći Maxwell drži malenu sestricu za ruku prvi put.

Blast je izvijestio kako je Jessica rodila Birdie Mae okružena obitelji, a uz nju je naravno bio suprug, kao i otac Joe Simpson.

Prije nekoliko dana Jessica je na društvenim mrežama objavila fotografiju kako bi pokazala koliki joj je trudnički trbuh. Četvrta trudnoća nije joj nimalo lako pala jer se kroz nju borila s nesanicom, bronhitisom, natečenim stopalima, bolovima u leđima te iscrpljenošću. Pred kraj trudnoće teško se kretala, a imala je problema s viškom kilograma

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Jessica i Eric postali su roditelji 2012. godine kada im se rodila kći Maxwell Drew Johnson, a godinu dana kasnije na svijet je stigao i Ace Knut Johnson.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Natasha Richardson i Dennis Quiad (Foto: Profimedia) Natasha Richardson i Dennis Quiad (Foto: Profimedia) Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) +3 Dennis Quaid (Foto: Profimedia) Celebrity Tragična smrt glumice koja je sve potresla: Idiličan život i sretan brak uništila je nesreća na skijanju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene