Jessica Simpson proslavila je 40. rođendan i presretna svima pokazala novu liniju.

Galerija


Američka pjevačica i glumica Jessica Simpson proslavila je 40. rođendan i to sretna i ponosna na samu sebe jer je to učinila s četrdesetak kilograma manje, s čijim je viškom dugo vremena vodila borbu.

Vezani članci Jessica Simpson Izgubila je više od 40 kila pa sada koristi svaku priliku za poziranje u bikiniju da pokaže novu liniju Zac Efron - 2 Slavni prljavci: Preziru tuširanje pa ga odgađaju, a odbijaju stavljati i dezodoranse na sebe

Jessica se tako posljednjom objavom na profilu na Instagramu pohvalila novom linijom, i činjenicom da je uspjela odijenuti na sebe traperice stare 14 godina. Fotografiju je snimila ispred ogledala u svojoj spavaćoj sobi, a majka troje djece ne krije koliko je sretna i zadovoljna onime što je postigla.

O borbi s prekomjernom težinom progovorila je krajem prošle godine nakon što se u trećoj trudnoći udebljala više od 100 kilograma, i priznala kako je kao mlađa bila prisiljena mršaviti zbog posla.

"Na 17. rođendan sam otputovala na sastanak s nekim izdavačima. Pjevala sam "Amazing Grace" Tommyju Mottoli iz Columbije i on je želio potpisati ugovor sa mnom. Ali mi je rekao da moram smršavjeti 15 kilograma. Odmah sam morala početi strogu dijetu i uzimati tablete koje sam nastavila piti sljedećih 20 godina", priznala je Jessica.

Danas je to sve iza nje, živi zdravim životom i vježba, a veliku podršku joj pruža suprug Eric Johnson s kojim je u braku od 2014. godine i ima troje djece.

Hrvatska starleta pobijedila u srpskom reality showu i postala bogatija za 50 tisuća eura: "Doveli ste me do vrha"