To je volja!

Izvukla ih iz ormara: S 40 kilograma manje ispratila je tridesete i uspjela uskočiti u traperice stare 14 godina

Jessica Simpson (Foto: Profimedia) Jessica Simpson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Simpson (Foto: Profimedia) Jessica Simpson (Foto: Profimedia) Jessica Simpson (Foto: Instagram) Jessica Simpson (Foto: Profimedia) +0 Jessica Simpson (Foto: Instagram) Galerija

Jessica Simpson proslavila je 40. rođendan i presretna svima pokazala novu liniju.

Američka pjevačica i glumica Jessica Simpson proslavila je 40. rođendan i to sretna i ponosna na samu sebe jer je to učinila s četrdesetak kilograma manje, s čijim je viškom dugo vremena vodila borbu.

Pogledaj i ovo Jessica Simpson - 1 Prepoznajete li je? Zbog izobličenog lica ni fanovi je više ne prepoznaju, a neki se i boje za njezino zdravlje: "Više ne izgledaš kao ti, malo tužno"

Jessica se tako posljednjom objavom na profilu na Instagramu pohvalila novom linijom, i činjenicom da je uspjela odijenuti na sebe traperice stare 14 godina. Fotografiju je snimila ispred ogledala u svojoj spavaćoj sobi, a majka troje djece ne krije koliko je sretna i zadovoljna onime što je postigla.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

O borbi s prekomjernom težinom progovorila je krajem prošle godine nakon što se u trećoj trudnoći udebljala više od 100 kilograma, i priznala kako je kao mlađa bila prisiljena mršaviti zbog posla.

"Na 17. rođendan sam otputovala na sastanak s nekim izdavačima. Pjevala sam "Amazing Grace" Tommyju Mottoli iz Columbije i on je želio potpisati ugovor sa mnom. Ali mi je rekao da moram smršavjeti 15 kilograma. Odmah sam morala početi strogu dijetu i uzimati tablete koje sam nastavila piti sljedećih 20 godina", priznala je Jessica.

Danas je to sve iza nje, živi zdravim životom i vježba, a veliku podršku joj pruža suprug Eric Johnson s kojim je u braku od 2014. godine i ima troje djece.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene