Jessica Simpson ponosno pokazala novu liniju koju je dovela u red nakon što se borila s viškom kilograma prikupljenima u trudnoći.

Galerija


Američka pjevačica i glumica Jessica Simpson izgleda bolje nego ikad prije nakon što je težila više od 100 kilograma koje je bila nakupila tijekom treće trudnoće i koji su joj stvarali ozbiljne probleme u kretanju i zdravlju.

Vezani članci Jessica Simpson Izgubila je više od 40 kila pa sada koristi svaku priliku za poziranje u bikiniju da pokaže novu liniju Zac Efron - 2 Slavni prljavci: Preziru tuširanje pa ga odgađaju, a odbijaju stavljati i dezodoranse na sebe

41-godišnja Jessica danas se novom linijom hvali na društvenim mrežama i jako je ponosna na svoje zategnutno tijelo, jer mnogi su joj poručili da ne pamte da je tako dobro izgledala. Osim vraćanjem u formu, Jessica se u posljednje vrijeme zabavljala i dizajniranjem svoje nove modne kolekcije i to u suradnji s majkom Tinom Simpson, što je najavila i na svom Instagram profilu.

Na fotografiji koju je objavila u fokusu su se našle njezine vitke noge.

"Izgledaš nevjerojatno", "Imaš svu moju pažnju", "Zašto si tako savršena", "Jess izgleda dobro", "Prava ljepotica", "Podijeli  s nama vježbe za noge", "Je li ponovno 2003. godina", neki su od tisuće komentara koje je dobila. 

Jessica je u sretnom braku s Ericom Johnsonom , s kojim je vezu započela 2010. godine, a četiri godine kasnije su se vjenčali i danas su ponosni roditelji svoje troje djece. Tijekom posljednje trudnoće imala je problema s prekomjernom težinom, a jednom je prilikom na Instagramu objavila i fotografiju slomljene wc daske koju je polomila nakon što se bila naslonila na nju. 

"Trebalo mi je 29 godina da otkrijem svoju srodnu dušu, a sudar naših srca bila je duhovna sudbina", izjavila je Jessica jednom prilikom.

Prije braka s Ericom, Jesica je bila udana za pjevača Nicka Lacheya.

Vladala je pistama prije više od 50 godina i bila je sinonim za mršavost, a evo kako danas izgleda jedna od najvećih modnih ikona