Noge u prvom planu

Izgleda bolje nego na početku karijere, a donedavno je muku mučila s 40 kilograma previše i lomila stvari svojom težinom

Jessica Simpson (Foto: Profimedia) Jessica Simpson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Simpson (Foto: Profimedia) Jessica Simpson (Foto: Instagram) Jessica Simpson i Eric Johnson (Foto: Instagram) Jessica Simpson (Foto: Profimedia) Jessica Simpson (Foto: Profimedia) Jessica Simpson (Foto: Profimedia) Jessica Simpson (Foto: Instagram) +0 Jessica Simpson (Foto: Instagram) Galerija

Jessica Simpson ponosno pokazala novu liniju koju je dovela u red nakon što se borila s viškom kilograma prikupljenima u trudnoći.

Američka pjevačica i glumica Jessica Simpson izgleda bolje nego ikad prije nakon što je težila više od 100 kilograma koje je bila nakupila tijekom treće trudnoće i koji su joj stvarali ozbiljne probleme u kretanju i zdravlju.

Pogledaj i ovo Jessica Simpson - 1 Prepoznajete li je? Zbog izobličenog lica ni fanovi je više ne prepoznaju, a neki se i boje za njezino zdravlje: "Više ne izgledaš kao ti, malo tužno"

41-godišnja Jessica danas se novom linijom hvali na društvenim mrežama i jako je ponosna na svoje zategnutno tijelo, jer mnogi su joj poručili da ne pamte da je tako dobro izgledala. Osim vraćanjem u formu, Jessica se u posljednje vrijeme zabavljala i dizajniranjem svoje nove modne kolekcije i to u suradnji s majkom Tinom Simpson, što je najavila i na svom Instagram profilu.

Na fotografiji koju je objavila u fokusu su se našle njezine vitke noge.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

"Izgledaš nevjerojatno", "Imaš svu moju pažnju", "Zašto si tako savršena", "Jess izgleda dobro", "Prava ljepotica", "Podijeli  s nama vježbe za noge", "Je li ponovno 2003. godina", neki su od tisuće komentara koje je dobila. 

Jessica je u sretnom braku s Ericom Johnsonom , s kojim je vezu započela 2010. godine, a četiri godine kasnije su se vjenčali i danas su ponosni roditelji svoje troje djece. Tijekom posljednje trudnoće imala je problema s prekomjernom težinom, a jednom je prilikom na Instagramu objavila i fotografiju slomljene wc daske koju je polomila nakon što se bila naslonila na nju. 

"Trebalo mi je 29 godina da otkrijem svoju srodnu dušu, a sudar naših srca bila je duhovna sudbina", izjavila je Jessica jednom prilikom.

Prije braka s Ericom, Jesica je bila udana za pjevača Nicka Lacheya.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene