Jessica Simpson našla se na udaru modne kritike zbog provokativnog izdanja s Met Gale održane 2007. godine.

Galerija


Legendarno modno događanje Met Gala koje se u organizaciji modnog časopisa Vogue odvija u njujorškom muzeju Metropolitan i koje okuplja neke od najpoznatijih svjetskih faca, tradicionalno se svake godine održava prvog ponedjeljka u svibnju, međutim to je ove godine bilo nemoguće zbog pandemije koronavirusa.

Vezani članci Nicki Minaj Teško je ne gledati u bujni dekolte slavne reperice kad on doslovno viri na sve strane Charlize Theron Mala crna haljina bez grudnjaka: Lijepa glumica svojom je pojavom uspjela ostaviti druge kolegice u sjeni

No zato su se mnoge zvijezde, novinari i stručnjaci prisjetili nekih prošlih izdanja prestižnog događanja, a neki su se našli na udaru kritika i uvrijeđeni. Jedna od njih je pjevačica Jessica Simpson čiju je kreaciju iz 2007. godine kritizirala modna novinarka i bivša Vogueova kreativna direktorica Sally Singer i prozvala ju da je svima poslužila grudi na pladnju.

Jessica je svoj bijes zbog toga podijelila s obožavateljima na profilu na Instagramu, naglasivši kako joj je muka od onog što je pročitala. Uz to je podijelila legendarnu fotografiju Jayne Mansfield iz 1957. godine na kojoj Sophia Loren ne može skinuti pogled s njezinog bujnog dekoltea.

"Osjećam se pomalo poput Jayne Mansfield nakon što sam pročitala ovu (netočnu) povijest Met Gale i u kojoj je moje tijelo osramoćeno od strane Sally Singer. Čitanje ovog članka o najcjenjenijem modnom događanju koji postoji i zbog kojeg sam posramljenja od strane druge žene u 2020. godini mi izaziva mučninu", napisala je Jessica.

Te 2007. godine Jessica se na Met Gali pojavila u uskoj i duboko dekoltiranoj haljini, s tadašnjim dečkom i glazbenikom Johnom Mayerom od kojeg se gotovo nije odvajala cijele večeri, a upravo se tog momenta Sally prisjetila u svom tektu koji je zasmetao pjevačici.

"Jedne godine je Jessica Simpson bila tamo s Johnom Mayerom. Nosila je haljinu Michaela Korsa, a grudi su joj skoro ispale iz nje na crvenom tepihu. A onda odjednom na večeri je bilo, hej, grudi Jessice Simpson preko puta mene za stolom, na pladnju su za večeru i gledam ih. A John Mayer ih je za tim stolom dodirivao. Kada ih je dotaknuo sjećam se da sam pomislila "oh, vi slavne osobe, slobodno se igrajte ovdje"", napisala je Sally.

No njezinu je haljinu zapravo dizajnirao Roberto Cavalli s kojim je tada i prošetala ponosno crvenim tepihom i pozirajući pred fotografima koji su ovjekovječili taj trenutak.

Udovica Kobea Bryanta na rođendan pronašla njegovo pismo iznenađenja koje tjera suze na oči