Jessica Mulroney televizijska je ličnost te povremena stilistica svoje najbolje prijateljice Meghan Markle, koja ju je svjetski proslavila.

Galerija


Jessica Mulroney najpoznatija je pod titulom "najbolja prijateljica Meghan Markle".

Vezani članci Kelly Brook (Foto: Instagram) Raskošno tijelo ove ljepotice podiže temperature: U moru mršavica, njezine obline melem su za oči Nives Celzijus (Foto: Instagram) Oduševljena Nives Celzijus na Sevkin koncert u Beogradu stigla s ubojitim dekolteom i u mini haljini

Riječ je o kanadskoj stilistici koja je zaslužna i za brojna izdanje vojvotkinje od Sussexa te koja trenutačno snima novi televizijski show "I Do, Redo" u kojem pokušava ispraviti katastrofe koje se događaju na vjenčanjima.

Lijepa brineta zbog toga se trenutačno nalazi na Jamajci, s koje se pohvalila brončanim tenom na Instagramu, no u prvom planu bili su njezini tjelesni atributi.

40-godišnja Jessica, koja je inače majka troje djece, na Jamajku je otišla nakon što je navodno čuvala malenog Archieja u Kanadi, dok je njezina prijateljica rješavala skandal koji je izazvala njezina i odluka princa Harryja o tome da odstupaju s kraljevskih dužnosti kako bi vodili normalniji i financijski neovisniji život.

Jessica živi u Torontu sa suprugom Benom Mulroneyem, televizijskim voditeljem s kojim ima 9-godišnje blizance Briana i Johna te 5-godišnju kćer Ivy.

S Meghan Markle ju veže višegodišnje blisko prijateljstvo.

Najbizarnije izdanje dosad? Prozirnom kombinacijom i čudnom maskom zapanjila sve oko sebe