Prijateljica, dadilja, stilistica

Najbolja prijateljica Meghan Markle objavila izazovnu fotku, teško je skrenuti pogled s jednog dijela

Meghan Markle i Jessica Mulroney (Foto: Profimedia) Meghan Markle i Jessica Mulroney (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i Jessica Mulroney (Foto: Profimedia) Jessica Mulroney (Foto: Instagram) Jessica Mulroney (Foto: Instagram) Jessica Mulroney (Foto: Instagram) +0 Jessica Mulroney (Foto: Instagram) Galerija

Jessica Mulroney televizijska je ličnost te povremena stilistica svoje najbolje prijateljice Meghan Markle, koja ju je svjetski proslavila.

Jessica Mulroney najpoznatija je pod titulom "najbolja prijateljica Meghan Markle".

Pogledaj i ovo Christina Aguilera (Foto: Profimedia) Impresivno! Slavna pjevačica pohvalila se savršenom šminkom, ali i dekolteom s kojeg nećete skinuti pogled

Riječ je o kanadskoj stilistici koja je zaslužna i za brojna izdanje vojvotkinje od Sussexa te koja trenutačno snima novi televizijski show "I Do, Redo" u kojem pokušava ispraviti katastrofe koje se događaju na vjenčanjima.

Lijepa brineta zbog toga se trenutačno nalazi na Jamajci, s koje se pohvalila brončanim tenom na Instagramu, no u prvom planu bili su njezini tjelesni atributi.

40-godišnja Jessica, koja je inače majka troje djece, na Jamajku je otišla nakon što je navodno čuvala malenog Archieja u Kanadi, dok je njezina prijateljica rješavala skandal koji je izazvala njezina i odluka princa Harryja o tome da odstupaju s kraljevskih dužnosti kako bi vodili normalniji i financijski neovisniji život.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jess Mulroney (@jessicamulroney) on

Jessica živi u Torontu sa suprugom Benom Mulroneyem, televizijskim voditeljem s kojim ima 9-godišnje blizance Briana i Johna te 5-godišnju kćer Ivy.

S Meghan Markle ju veže višegodišnje blisko prijateljstvo.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Cardi B i Offset (Foto: Instagram) Cardi B i Offset (Foto: Instagram) Cardi B i Offset (Foto: Instagram) +0 Cardi B (Foto: Instagram) Celebrity Najbizarnije izdanje dosad? Prozirnom kombinacijom i čudnom maskom zapanjila sve oko sebe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene