Kako je zgodna!

Njenog 25 godina starijeg dečka nije bilo na vidiku, rijetko se odvajaju, ali bez njega je još i veća zvijezda!

Jessica Ledon Jessica Ledon Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Ledon - 2 Jessica Ledon Jessica Ledon - 3 Jessica Ledon - 4 Jessica Ledon - 1 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon (Foto: Instagram) +3 Jessica Ledon (Foto: Instagram) Galerija

Jessica Ledon snimljena na plaži u Miamiju bez Davida Guette od kojeg se odvaja u rijetkim trenucima.

Atraktivna djevojka slavnog DJ-a Davida Guette, 30-godišnja Jessica Ledon snimljena je na jednoj od plaža u Miamiju, gdje se ovaj put pojavila bez svoga dragoga što je mnoge iznenadilo jer se golupčići odvajaju u rijetkim trenucima.

Pogledaj i ovo David Guetta i Jessica Ledon nitko nije znao Šuška se da mu je 25 godina mlađa ljepotica uništila brak, a sada su iznenadili velikim novostima!

Davida nije bilo nigdje na vidiku, ali Jessica je i sama plijenila i više nego dovoljnu pažnju u minijaturnom bikiniju u kojem se njezine obline došle do izražaja, a društvo su joj pravila dva psića koja dijeli s popularnim glazbenikom.

54-godišnji David i 24 godine mlađa Jessica počeli su izlaziti 2015. godine, a prošle godine objavljeno je da je David svojoj ljepotici poklonio prsten obećanja umjesto zaručničkog prstena jer više ne vjeruje u brak.

David se, naime, od svoje supruge Cathy Lobe sporazumno razveo 2014. godine nakon 22 godine braka u kojem su dobili sina Elvisa i kćer Angie, a prsten koji je dao Jessici simbolizira njegovu ljubav i predanost njoj. Glasine o zarukama pojavile su se 2018. godine nakon što je na Jessicinoj ruci uočen blistavi dijamant koji ponosno nosi.

Dugo se šuškalo kako je uzrok razvoda bila upravo mlađa Jessica, no niti jedna strana nikada nije javno progovorila o takvim pričama. Također, ni Guetta ni njegova bivša supruga nikada nisu otkrili razloge razvoda.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +30 Lidija Bačić Celebrity Lidija servirala raskošan dekolte u jako uskoj i kratkoj opravi, u sličnoj se nedavno našla u problemu!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić +22 Nina Badrić Celebrity Nina Badrić zbog ovog kožnog izdanja opet je sve podsjetila na jednu od naljepših žena na svijetu!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene