Jessica Biel poznata je i kao supruga pjevača Justina Timberlakea.

Galerija


37-godišnja glumica poznata je po prirodnoj ljepoti.

Vezani članci Jessica Biel i Justin Timberlake Brak im je narušen nakon njegova flertovanja s kolegicom, no on ne odustaje od toga da se iskupi lijepoj supruzi Justin Timberlake Pijan je mlađahnu ljepoticu obasipao nježnostima, a sada se na sve načine posipa pepelom

Radi se o Jessici Biel, koja je poznata i kao supruga pjevača Justina Timberlakea. S njim je u sretnom braku od 2012. godine, a u vezi su od davne 2007. godine. Par ima i sina Silasa Randalla rođenog 2015. godine, no pažljivo ga skrivaju od očiju znatiželjne javnosti.

Iako ne vole privlačiti pozornost, na gotovo sva službena događanja dolaze zajedno te na crvenim tepisima uvijek budu jedan od najljepših parova.

Glumica je često opravdano na listama najljepših žena svijeta, a zanosno izgleda čak i kada je njezino lice bez trunke šminke.

Jessica je zapravo poznata po tome da u privatno vrijeme rijetko nosi šminku, no mnogi će se složiti kako joj i ne treba. To je još jednom dokazala nedavno u Londonu, gdje su ju paparazzi uhvatili pred ulaskom u hotel u ležernom, plavom izdanju te s galonom vode u ruci.

Iako mnoge slavne dame u takvim trenucima sakrivaju svoja lica da svijet ne vidi kako doista izgledaju, Jessica je rado pozirala fotografima s velikim osmijehom na licu, zbog čega ju javnost, a posebno žene još više vole.

Ipak se radi i o ženi koja je u potpunosti smirila glazbenika koji je prije nje osvajao brojne ljepotice poput Britney Spears, Scarlett Johansson i Cameron Diaz, ali im i redovito lomio srca.

Od 2007. godine za njega tako postoji samo ona, a svoju ljubav par ne skriva ni na društvenim mrežama, na kojima su doista preslatki. 

Bivši muž besramno ju je varao čak i sa suprugom svoga suigrača, ali novi ju drži kao kap vode na dlanu