Prirodna ljepotica

I dok se druge skrivaju, ova slavna dama rado pozira bez šminke jer je i tako prelijepa

Jessica Biel (Foto: Profimedia) Jessica Biel (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Biel (Foto: Profimedia) Jessica Biel (Foto: Profimedia) Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Instagram) Jessica Biel (Foto: Instagram) Jessica Biel (Foto: AFP) Jessica Biel (Foto: AFP) Jessica Biel i Justin Timberlake (Foto: AFP) Jessica Biel i Justin Timberlake (Foto: Instagram) +0 Jessica Biel (Foto: Instagram) Galerija

Jessica Biel poznata je i kao supruga pjevača Justina Timberlakea.

37-godišnja glumica poznata je po prirodnoj ljepoti.

Pogledaj i ovo Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) prebrodili krizu Nitko nije znao da je trudna: Drugo dijete rodila u tajnosti nakon što su joj supruga uhvatili da se pipka s kolegicom

Radi se o Jessici Biel, koja je poznata i kao supruga pjevača Justina Timberlakea. S njim je u sretnom braku od 2012. godine, a u vezi su od davne 2007. godine. Par ima i sina Silasa Randalla rođenog 2015. godine, no pažljivo ga skrivaju od očiju znatiželjne javnosti.

Iako ne vole privlačiti pozornost, na gotovo sva službena događanja dolaze zajedno te na crvenim tepisima uvijek budu jedan od najljepših parova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on

Glumica je često opravdano na listama najljepših žena svijeta, a zanosno izgleda čak i kada je njezino lice bez trunke šminke.

Jessica je zapravo poznata po tome da u privatno vrijeme rijetko nosi šminku, no mnogi će se složiti kako joj i ne treba. To je još jednom dokazala nedavno u Londonu, gdje su ju paparazzi uhvatili pred ulaskom u hotel u ležernom, plavom izdanju te s galonom vode u ruci.

Iako mnoge slavne dame u takvim trenucima sakrivaju svoja lica da svijet ne vidi kako doista izgledaju, Jessica je rado pozirala fotografima s velikim osmijehom na licu, zbog čega ju javnost, a posebno žene još više vole.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on

Ipak se radi i o ženi koja je u potpunosti smirila glazbenika koji je prije nje osvajao brojne ljepotice poput Britney Spears, Scarlett Johansson i Cameron Diaz, ali im i redovito lomio srca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on

Od 2007. godine za njega tako postoji samo ona, a svoju ljubav par ne skriva ni na društvenim mrežama, na kojima su doista preslatki. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria i Jose Baston (Foto: Profimedia) Eva Longoria (Foto: Getty Images) Eva Longoria i Tony Parker (Foto: AFP) Eva Longoria i Tony Parker (Foto: AFP) +5 Eva Longoria i Tony Parker (Foto: AFP) Celebrity Bivši muž besramno ju je varao čak i sa suprugom svoga suigrača, ali novi ju drži kao kap vode na dlanu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene