Očajna glumica

Postavila mu ultimatum: 'Dijete ili razvod'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kad biološki sat počne otkucavati ...

Glumica Jessica Biel već je u godinama kada je opasno počeo otkucavati biološki sat. Kako prenose američki mediji, slavna supruga pjevača Justina Timberlakea smatra da je krajnje vrijeme da zasnuju porodicu i prošire svoju obitelj. Navodno mu je ova ljepotica zaprijetila da će ga ostaviti ako ne pristane na dijete.

Pogledaj i ovo Dragana Mirković Kako će se ova priča razvijati? Poznat razlog dolaska supruga Dragane Mirković u dvorac u Beču, evo što ju je molio i kako je ona reagirala

Priča se da je par već i prije imao problema oko toga što Justin nije želio djecu, a Jessica jest.

Već su kružili tračevi kako se slavni par Justin Timberlake i Jessica Biel razvode, a sada je izašla i vijest kako je onda trudna....

'Sada je konačno pukla. Dala mu je ultimatum da će ga ostaviti ukoliko ne promijeni mišljenje', kaže izvor.

Ova je vijest prestrašila slavnog pjevača pa će sada ozbiljno morati preispitati svoje stavove. No, isto tako priznaje da je sam kriv za situaciju u kojoj se našao, piše Showbiz Spy.

'Prije vjenčanja tvrdio je da će u braku odmah početi raditi na bebi, no to se godinama nije dogodilo. S druge strane, Jessica je nestrpljiva i jedva čeka da postane majka', zaključuje izvor.

Justin i Jessica vjenčali su se 2012. godine, a imali su jedno od najskupljih vjenčanja. Stajalo ih je čak 6,5 milijuna dolara. Dok je pjevao baladu svojoj dragoj, razmišljao je kako je ona nešto najljepše što je ikad vidio.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene