Glumica Jessica Biel na Instagramu je oduševila fanove fotografijom iz prošlosti na kojoj je i lijepa Jessica Alba.

Galerija


Glumica Jessica Biel karijeru je započela kao djevojčica, početkom 1990-ih, no u svojim prvim modnim kampanjama nije bila usamljena - uz nju je bila Jessica Alba. 

Vezani članci Justin Timberlake (Foto: Profimedia) Posramljeni pjevač vratio je prsten na ruku nakon što se javno ispričao supruzi zbog pijanog izleta Slika nije dostupna TEORIJE ZAVJERE Proslavili se samo zahvaljujući jednoj stvari?

Biel, danas majka sinčića i supruga slavnog pjevača Justina Timberlakea na Instagramu se odlučila prisjetiti svojih početaka u svijetu modelinga, a fanove je posebno razveselila podijelivši fotografiju na kojoj snima kampanju s još jednom vrlo uspješnom damom iz svijeta glume - Jessicom Albom. 

Na fotki se vidi skupina tinejdžera koji snimaju reklamnu kampanju za brend "Limited Too!". 

"To je bio moj prvi pravi posao kao modela. Upoznala sam Jessicu (Biel) kada sam imala 12 ili 13 godina", rekla je Alba koja je otkrila da su se upravo na snimanju te kampanje dvije glumice upoznale. 

Ove dvije ljepotice zajedno su odrastale i započele karijeru u Hollywoodu, a dijeli ih samo jedna godina razlike po starosti. Osim toga što su zajedno gradile karijeru, zajedničko im je i to što ih mnogi smatraju jednim od najljepših žena svijeta. 

Dvije Jessice istovremeno su postale i slavne, početkom 2000. počele su krstariti crvenim tepisima sve češće i češće. Biel je postala zvijezda serije "7th Heaven", najduže emitirane obiteljske drame u povijesti televizije, a Alba se probila ulogom u seriji "Dark Angel". 

Danas su ove glumice požrtvovne majke koje se sve manje i manje eksponiraju, ali njihova slava i dalje ne blijedi. 

Ovisnost i estetski zahvati učinili su svoje: 80-ih je bila seks simbol, no danas je neprepoznatljiva