Jessica Alves već godinama šokira javnost svojim transformacijama, a na plastične je operacije potrošila više od 650.000 dolara.

Galerija


Brazilska reality zvijezda Jessica Alves dobro zna kako privući pažnju, a svi su pogledi bili upereni u nju kada je s dečkom prošetala Milanom. 37-godišnja Jessica prije je bila muškarac, a kao Rodrigo je šokirala javnost te je bila poznata kao "ljudski Ken".

Televizijska ličnost koja sve više liči na lutku ove je godine promijenila ime u Jessica kako bi bila u skladu sa svojim spolom, a zbog hormona joj se promijenio glas te su joj se proširili bokovi.

Fotografi su je ovoga tjedna uhvatili u Milanu dok je šetala sa svojim plastičnim kirurgom i bivšim dečkom Giacomom Urtisom, a snimili su ih i u strastvenom poljupcu. Jessica je sudeći po fotografijama bila sjajno raspoložena, a svoje je obline utegnula u bijeli korzet koji je otkrio njezin duboki dekolte. Na sebi je imala i ružičasti ogrtač, a šetala se u visokim potpeticama.

Iako se javno poljubila sa svojim bivšim dečkom, Jessica ističe kako među njima nema ništa više od prijateljstva. Redovito ga posjećuje zbog estetskih korekcija, no tvrdi kako nisu u ljubavnoj vezi. "Bliski smo prijatelji. Prije tri godine smo bili u vezi, a među nama je ostalo neraskidivo prijateljstvo. Snimili smo zajedno i pjesmu prošle godine, a singl "Plastic World" bio je veliki hit na području Italije i Španjolske", ispričala je Jessica prije nekoliko mjeseci za medije.

Giacomo je uvijek podržavao njezine transformacije, a bio je uz nju i kada je službeno promijenila spol.

Alves je potrošila više od 650.000 dolara na više od stotinu operacija. Priznala je da je požalila što ranije nije počela transformaciju u ženu. Plastične operacije kojima se podvrgnula šokiraju, a među njima su uklanjanje rebara, umjetne pločice na trbuhu, podizanje obrva, ubrizgavanje botoksa i placente, stavljanje filera i sređivanje nosa. Liječnici su neke od operacija i odbili napraviti zbog straha za njezin život.

Franka Batelić objavila fotografiju na kojoj nosi samo grudnjak i gaćice, svi su očarani: "Želimo još ovakvih fotki"